Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

Στη Monza θα ανακοινωθεί το οδηγικό δίδυμο της Ferrari για το 2018



Ο πρόεδρος της Ferrari, Sergio Marchionne, άφησε υπαινιγμούς ότι η ομάδα θα διατηρήσει τον Sebastian Vettel και τον Kimi Raikkonen την επόμενη χρόνια, και η αναμενόμενη ανακοίνωση θα γίνει στο ιταλικό Grand Prix.
Και οι δύο οδηγοί της Ferrari δεν έχουν συμβόλαιο την επόμενη χρονιά και υπάρχουν κάποιες αμφιβολίες για τον Raikkonen, ιδίως αφού ο Marchionne τον κατηγόρησε ότι ήταν λίγο «άργος» νωρίτερα αυτό το μήνα.
Αλλά μιλώντας στο περιθώριο του Grand Prix της Ουγγαρίας, ο Marchionne είπε ότι τώρα υπάρχει μεγαλύτερη από 50 τοις εκατό πιθανότητα ο Φινλανδός να διατηρήσει τη θέση του.
Ερωτηθείς για την επιλογή οδηγού, ο Marchionne δήλωσε: «Νομίζω ότι είναι ζήτημα του Sebastian, αν θέλει να μείνει, είναι περισσότερο από ευπρόσδεκτος να μείνει.»
«Και στην περίπτωση του Kimi, είμαστε αρκετά σίγουροι ότι θέλει να μείνει. Ας ελπίσουμε ότι θα τους ανακοινώσουμε σύντομα».
Ερωτηθείς για τις πιθανότητες που είχε ο Raikkonen για να εξασφαλίσει νέο συμβόλαιο, ο Marchionne δήλωσε: «Πιθανώς μεγαλύτερη από 50 τοις εκατό, θα δούμε …»
Ο Marchionne επιβεβαίωσε επίσης ότι η Ferrari θα ανακοινώσει την οποία συμφωνία στον εντός έδρας αγώνα στη Monza το Σεπτέμβριο.
«Αυτό ακούω και άκουσα ότι ο Maurizio Arrivabene θα το κάνει αυτό, δεν έχω προγραμματισμένο χρονοδιάγραμμα, είναι αρκετά νωρίς, αυτός ήταν ο ενδέκατος αγώνας, οπότε έχουμε πολλούς μπροστά μας».
Οι φήμες περί Hamilton:
Ενώ έχουν υπάρξει πρόσφατες φήμες ότι ο Lewis Hamilton θα μπορούσε να γίνει μακροπρόθεσμος στόχος – ειδικά με το συμβόλαιο της Mercedes που τελειώνει στο τέλος του 2018 – ο Marchionne δήλωσε ότι είναι πολύ νωρίς για να εξετάσει τον Βρετανό.
«Η ολοκλήρωση της καριέρας του με τη Ferrari θα ήταν ένα προνόμιο, αλλά μέχρι τώρα δεν τα πάμε πολύ καλά με τον Lewis», δήλωσε.
«Δεν θα μιλήσω για το μέλλον γιατί τώρα έχουμε δύο μεγάλους οδηγούς και δεν θέλουμε να μιλήσουμε για εναλλακτικές λύσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.