Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

Δεν ενοχλείται από τις φήμες για το μέλλον του ο Raikkonen



Ο Kimi Raikkonen δήλωσε πως δεν ενδιαφέρεται για όσα ακούγονται για το μέλλον του στην F1, καθώς οι φήμες αυτές υπάρχουν σύμφωνα με τον ίδιο κάθε χρόνο, ενώ μάλιστα εξέφρασε την πεποίθηση του πως θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με την ιταλική ομάδα για την επόμενη σεζόν!
Το συμβόλαιο του Φινλανδού οδηγού λήγει στο τέλος της παρούσας σεζόν, με τον παγκόσμιο πρωταθλητή του 2007 να μην έχει καταφέρει να βρεθεί στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στην 2η θητεία του στην Ferrari! O Kimi δήλωσε συνηθισμένος σε τέτοιες φήμες, καθώς τις ακούει στο μεγαλύτερο κομμάτι της καριέρας του στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.
«Είναι η ίδια ιστορία κάθε χρόνο. Από τότε που μπορώ να θυμηθώ τον εαυτό μου, περίπου εδώ και 15 χρόνια, κάθε χρόνο αποσύρομαι,» δήλωσε ο Raikkonen.
Αυτήν τη στιγμή βρίσκεται στην 3η θέση στο πρωτάθλημα οδηγών, παρόλο που εγκατέλειψε τον αγώνα στο Μπαχρέιν, μετά το καταστροφικό pit-stop που οδήγησε έναν μηχανικό στο να σπάσει το πόδι του.
Επίσης, δήλωσε πως ακόμα αγαπά την οδήγηση:
«Κάνω αυτά που πρέπει από πλευράς μου. Αγαπώ την οδήγηση, αυτός είναι ο μόνος λόγος που βρίσκομαι εδώ. Τα υπόλοιπα θα δούμε πως θα εξελιχθούν.»
Βέβαια, ανυπομονεί για την συνέχεια της σεζόν και πιστεύει πως αυτός και η Ferrari είναι ένας καλός συνδυασμός.
«Μέσα στην ομάδα ξέρουμε τι θέλουμε να κάνουμε και αν αυτά επιτευχθούν όσο το θέλουμε, θα δούμε τι θα συμβεί. Αυτήν τη στιγμή το μόνο που θέλω να κάνω είναι να τα πάω καλά. Είναι μια μεγάλη σεζόν, έχουμε πολύ «δρόμο» ακόμα μέχρι το τέλος της χρονιάς!»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.