Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

Δεν έχω ξαναδεί τον Horner τόσο έξαλλο – Wolff



Το αφεντικό της Mercedes Toto Wolff δήλωσε πως πρώτη φορά βλέπει τον Christian Horner της Red Bull τόσο «έξαλλο» πριν τις νέες αλλαγές κανονισμών που είναι προγραμματισμένες για το 2019.
Απλοποιημένες μπροστινές πτέρυγες και αεραγωγοί των φρένων, καθώς και πιο πλατιές πλαϊνές πτέρυγες, θα εισαχθούν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της F1 από τη νέα σεζόν, σε μια προσπάθεια να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για περισσότερες ευκαιρίες προσπέρασης, καθιστώντας πιο εύκολο στα μονοθέσια να ακολουθούν το ένα το άλλο!
Οι νέοι κανόνες θα κάνουν τα μονοθέσια αρκετά πιο αργά σε σύγκριση με τη φετινή σεζόν, καθώς επίσης θα αυξήσουν τα κόστη, σε ένα άθλημα που επιβάλλεται να θέσει υπό έλεγχο τα οικονομικά του…
Οι αποφάσεις αυτές ήταν ο λόγος που ο Horner άσκησε βαριά κριτική σχετικά με τις αλλαγές των κανονισμών. Μετά από τις δηλώσεις του Horner, το αφεντικό της Mercedes Toto Wolff δήλωσε πως δεν έχει υπάρξει ξανά θέμα που να κάνει τον διευθυντή της ομάδας της Red Bull τόσο εκνευρισμένο παλαιότερα.
«Δεν έχω ξαναδεί τον Horner τόσο έξαλλο», ανέφερε ο Wolff στο Sky Sports.
«Δείχνει να τους εκνευρίζει πάρα πολύ! Δεν ξέρω γιατί, για εμάς ήταν μια απόφαση 50-50. Θέλαμε να είμαστε υποστηρικτικοί στη δουλειά που έχει γίνει και η κατεύθυνσή της δείχνει σωστή!»
Ωστόσο, ο διευθύνων σύμβουλος της Red Bull, Dr Helmut Marko, βλέπει υπό διαφορετικό πρίσμα τις επερχόμενες αλλαγές και πιστεύει ότι η Mercedes θα ωφεληθεί των νέων κανονισμών, καθώς θα αποδυναμωθούν οι αντίπαλοί της!
«Η Mercedes ήθελε τους νέους κανονισμούς, καθώς έχουν φτάσει στα όρια του αεροδυναμικού τους προγράμματος! Θέλουν να ξεκινήσουν από το μηδέν επειδή μας βλάπτει αυτό», δήλωσε ο Marko.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.