Κυριακή 13 Αυγούστου 2017

Γιαννόπουλος στον πάγκο και Νέοι/'Εφηβοι στο προσκήνιο στον Δούκα



Με ανακοίνωση στο σάιτ του ο Δούκας ενημέρωσε ότι τη νέα σεζόν στον πάγκο της ομάδας θα κάθεται ο Γιάννης Γιαννόπουλος, καθώς και ότι το ρόστερ της ομάδας θα στελεχωθεί σε μεγάλο βαθμό με παίκτες από τα επιτυχημένα τμήματα Νέων και Εφήβων του συλλόγου.

Τόπος στα νιάτα στον Δούκα έστω και... αναγκαστικά. Με τις περιπέτειες του χορηγού της ομάδας Γιάννη Ζερβού με το νόμο να υποχρεώνουν τον Δούκα να ακυρώσει όλες τις μεταγραφές του και τους παίκτες να αποχωρούν ο ένας μετά τον άλλο, ο σύλλογος του Αμαρουσίου πήρε την απόφαση να στελεχώσει το ρόστερ της νέας σεζόν με παίκτες από τα τμήματα Νέων και Εφήβων.
Όπως ανακοινώθηκε στο σάιτ της ομάδας, ο Γιάννης Γιαννόπουλος είναι ο άνθρωπος που θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας - παίρνοντας την θέση του αποχωρήσαντα Φώτη Τακιανού - ενώ αναμένεται να δοθεί πρωταγωνιστικός ρόλος στους παίκτες των επιτυχημένων τμημάτων υποδομής του συλλόγου. Αξίζει να αναφερθεί ότι η ομάδα Νέων του Δούκα κατέκτησε την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ και η εφηβική ομάδα του συλλόγου κατέκτησε την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα .
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Τα τελευταία επτά χρόνια, ο ΑΣΕΔ πρωταγωνιστεί σταθερά στα τμήματα υποδομής του, είτε σε πανελλήνιο επίπεδο, είτε σε επίπεδο Αττικής...
Ειδικά η περσινή χρονιά ήταν μια χρονιά ορόσημο για την ομάδα μας η οποία κατάφερε να πανηγυρίσει Χρυσό Πανελλήνιο στο Εφηβικό, Πρωτάθλημα ΕΣΚΑ και Χάλκινο Πανελλήνιο στο Παιδικό, συμμετοχή έντεκα αθλητών της στις Εθνικές Νέων, Εφήβων, Παίδων, καθώς και ισάριθμα Αργυρά Μετάλλια σε Νέους, Παμπαίδες και mini, σε επίπεδο Αττικής!!!
Αν σε όλα τα παραπάνω προστεθεί και το γεγονός ότι στο Πανευρωπαϊκό Νέων Ανδρών που κατέκτησε η Εθνική Ελλάδος πριν λίγες ημέρες στην Κρήτη ο ΑΣΕΔ εκπροσωπήθηκε επάξια από τους Μιλεντίγεβιτς, Αγραβάνη και Καρρά, καταλαβαίνει εύκολα κανείς ότι η επένδυση του Συλλόγου στις ομάδες υποδομών του είναι άκρως επιτυχημένη...
Ήρθε λοιπόν η ώρα, πρωταγωνιστικό ρόλο στην αντρική ομάδα του ΑΣΕΔ να αποκτήσουν οι "μικροί" μας πρωταθλητές οι οποίοι θα την στελεχώσουν σε μεγάλο βαθμό και θα πέσουν στα "βαθιά" της Α2…
Το "τιμόνι" της προσπάθειας αυτής αναλαμβάνει ένας έμπειρος και καταξιωμένος προπονητής που γνωρίζει πώς να αξιοποιεί νέα ταλέντα και αποδέχτηκε την πρόταση να επανέλθει στην θέση του αρχιπροπονητή του μπασκετικού μήματος.
Ο λόγος για τον coach Γιάννη Γιαννόπουλο, ο οποίος ποτέ δεν έκρυψε την αγάπη του για τον ΑΣΕΔ, όπως και ο ΑΣΕΔ δεν έκρυψε ποτέ ότι ο coach ήταν, είναι και θα είναι μέλος της ευρύτερης οικογένειας μας…
Η διοίκηση του Συλλόγου μας τον καλωσορίζει θερμά και του εύχεται καλή επιτυχία σε μια σημαντική αλλά και άκρως προκλητική αποστολή!"

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.