Κυριακή, 30 Ιουλίου 2017

Ο Verstappen ζητάει συγγνώμη από τον Ricciardo για το συμβάν του πρώτου γύρουΟ Max Verstappen πρόκειται να ζητήσει προσωπικά συγγνώμη από τον teammate του, Daniel Ricciardo, για την σύγκρουση μεταξύ τους στον πρώτο γύρο του ουγγρικού Grand Prix. Στην δεύτερη στροφή τα ελαστικά του Verstappen «κλείδωσαν» με αποτέλεσμα να βρεθεί στην εσωτερική όπου χτύπησε στα πλάγια το μονοθέσιο του Ricciardo, γεγονός που προκάλεσε διαρροή υγρών και οδήγησε στην πρόωρη εγκατάλειψη του Αυστραλού. Ο Verstappen πήρε ποινή δέκα δευτερολέπτων από τους αγωνοδίκες και τερμάτισε στην 5η θέση.
Ο ίδιος δήλωσε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα:
«Φυσικά δεν ήταν αυτό που ήθελα. Όλα ξεκίνησαν στην πρώτη στροφή. Η εκκίνηση μου ήταν πραγματικά καλή, όμως πιέστηκα αρκετά από τον Bottas και έχασα ταχύτητα. Και οι δύο παλεύαμε για την θέση μας στην δεύτερη στροφή, επομένως φρενάραμε αρκετά μέσα στην στροφή. Προσπάθησα να κρατηθώ στην εσωτερική, όμως τα ελαστικά μου ‘κλείδωσαν’ και δυστυχώς ακούμπησα τον Daniel στο πιο ευαίσθητο σημείο του μονοθεσίου. Φυσικά προσπάθησα να τον αποφύγω, αυτό όμως δεν ήταν εφικτό.»
«Ποτέ δεν είναι σκοπός μου να χτυπήσω κανέναν, ειδικά τον teammate μου, και φυσικά ειδικά με την καλή σχέση που έχω με τον Daniel, πάντα περνάμε καλά και γελάμε πολύ. Αυτό δεν είναι καλό και ζητώ συγγνώμη από τον Daniel για αυτό που συνέβη και από την ομάδα, γιατί θα μπορούσαμε να πάρουμε πραγματικά καλούς βαθμούς εδώ. Θα μιλήσω ιδιαιτέρως με τον Daniel και θα το λύσουμε.»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου