Κυριακή, 16 Ιουλίου 2017

Το Star ενεργοποιεί την πρωινή ζώνη: Ποια παρουσιάστρια θα βρεθεί απέναντι στην Σκορδά;Η φετινή τηλεοπτική σεζόν πήγε περίφημα για την Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια κατάφερε να σημειώσει υψηλά νούμερα τηλεθέασης και να «στεφθεί» ως η απόλυτη βασίλισσα της πρωινής ζώνης. Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί πως δεν είχε μια παρόμοια εκπομπή απέναντι της, έτσι ώστε να υπάρχει ανταγωνισμός.
Όπως όλα δείχνουν όμως, την επόμενη σεζόν η Φαίη θα βρεθεί απέναντι από μια γνωστή ξανθιά παρουσιάστρια. Σύμφωνα με  με το Secret, ένθετο της εφημερίδας «Παραπολιτικά» το Star θα ενεργοποιήσει την πρωινή ζώνη 10:00 με 13:00 για την επόμενη σεζόν.
Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ επικρατέστερη για την παρουσίαση της εκπομπή είναι η Κατερίνα Καραβάτου. Η παρουσιάστρια βρίσκεται σε συζητήσεις με το κανάλι. Αξίζει να αναφέρουμε πως η Καραβάτου δοκιμάστηκε ξανά σε καθημερινή πρωινή εκπομπή, στο κανάλι Epsilon.
                                                                                                                                                                      πηγή: http://www.markos.tv/star-energopoiei-tin-proini-zoni-poia-paroysiastria-tha-brethei-apenanti-stin-skorda?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου