Κυριακή 16 Ιουλίου 2017

ΤΣΣΚΑ: Κόλπο γκρόσο με Σέρχι!



Την πλέον εντυπωσιακή μεταγραφική κίνηση του φετινού καλοκαιριού είναι έτοιμη να ολοκληρώσει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας η οποία σύμφωνα με δημοσιεύματα τα έχει βρει σε όλα με τον Σέρχι Ροντρίγκεθ.

Της Eurohoops team/info@eurohoops.net
Η ΤΣΣΚΑ βρίσκεται μία ανάσα από το να κάνει πράξη την αρχική της επιθυμία και να αντικαταστήσει τον Μίλος Τεόντοσιτς, ο οποίος αποχώρησε για το ΝΒΑ και τους Λος Άντζελες Κλίπερς, με τον Σέρχι Ροντρίγκεθ.
Εκεί όπου όλα έδειχναν πως ο πρώην πόιντ γκαρντ της Ρεάλ θα έμενε και τη νέα σεζόν στο ΝΒΑ με τους Σίξερς, υπογράφοντας μάλιστα νέο τριετές συμβόλαιο με την ομάδα της Φιλαφέλφεια, η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη κατάφερε να πετύχει τη μεγάλη ανατροπή στο… παρά πέντε.
Οι άνθρωποι της “ρώσικης αρκούδας” είχαν εκφράσει την επιθυμία τους να προσφέρουν ηγεμονικό συμβόλαιο στον Ισπανό γκαρντ σε ραντεβού που έλαβε χώρα πριν 10 ημέρες και πλέον σύμφωνα με το ESPN οι δύο πλευρές έχουν φτάσει σε συμφωνία μέχρι το καλοκαίρι του 2020.
Ο Σέρχι προέρχεται από μία αρκετά καλή σεζόν με τη φανέλα των Σίξερς έχοντας κατά μέσο όρο 7.8 πόντους, 2.3 ριμπάουντ και 5.1 ασίστ σε συνολικά 68 συμμετοχές. Από τη στιγμή όμως που η περιφέρεια της ομάδας είναι αρκετά “γεμάτη ο παίκτης θα αναγκαστεί να επιστρέψει στην Ευρώπη με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας να ισχυροποιείται σε πολύ μεγάλο βαθμό με στόχο την επιστροφή στην κορυφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.