Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Αβέβαιο αν θα συνεχίσει το Σάββατο o Ogier



Ο τραυματισμός του Julien Ingrassia, συνοδηγού του Sebastien Ogier, αναγκάζει τον Γάλλο πρωταθλητή να καθυστερεί την απόφασή του για το αν θα συνεχίσει στο Rally Φινλανδίας.

Ο οδηγός της M-Sport είχε μία άσχημη έξοδο στην 4η ε.δ., χτυπώντας ένα δέντρο από την πλευρά του Ingrassia. Αμέσως μεταφέρθηκαν στο πλησιέστερο νοσοκομείο για εξετάσεις, από όπου και πήραν εξιτήριο αμέσως. Ωστόσο, ο συνοδηγός του Ogier νιώθει ακόμα ζαλισμένος κι αυτό καθιστά δύσκολη την επιστροφή του πληρώματος αύριο.
Η ομάδα θα έχει έτοιμο το αυτοκίνητο, όμως ο Ogier τόνισε πως θα πρέπει να περιμένουν να δουν αν θα νιώσει καλύτερα ο Ingrassia.
Συγκεκριμένα, δήλωσε:
«Το αυτοκίνητο είναι ΟΚ, πρέπει να περιμένουμε όμως. Ο Julien είναι ακόμα κάπως ζαλισμένος από το ατύχημα. Έχουμε περάσει όλες τις ιατρικές εξετάσεις κι είμαστε μια χαρά – δεν υπάρχει κάτι επιλήψιμο. Αλλά και πάλι, αυτή τη στιγμή, δε νιώθει απολύτως καλά, οπότε θέλω να περιμένω και να του δώσω την δυνατότητα να αποφασίσει.
«Οι συγκρούσεις στα πλάγια δεν είναι ποτέ καλές και χτυπήσαμε από την πλευρά του, οπότε ίσως είναι λίγο χειρότερα για εκείνον.»
Βέβαια, υπάρχει πάντα και το ενδεχόμενο η ομάδα να αποφασίσει να αποσύρει το αυτοκίνητο για το Σάββατο και να τρέξει μόνο την Κυριακή για τους βαθμούς της PowerStage.
Ωστόσο, για να γίνει κάτι τέτοιο, θα πρέπει οι Ogier-Ingrassia να βγουν κανονικά από το parc ferme στις 7.20 τοπική ώρα αύριο το πρωί, και μετά να αποσυρθούν επισήμως.
Πηγή: Autosport.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.