Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

O Hulkenberg απαντάει στους σκληρούς χαρακτηρισμούς του Magnussen



Ο Nico Hulkenberg χαρακτήρισε τον Kevin Magnussen ως «άτιμο» ύστερα από την διαφωνία που είχαν σχετικά με το συμβάν στο Ουγγρικό Grand Prix. Ο οδηγός της γαλλικής ομάδας με μαλακά φρέσκα ελαστικά είχε κολλήσει πίσω από τον οδηγό της Hass χωρίς να μπορεί να κάνει επίθεση για την 11η θέση.
Όταν τελικά κατάφερε να επιτεθεί στον 61ο γύρο ο Hulkenberg αναγκάστηκε να βγει εκτός πίστας ύστερα από το άνοιγμα της τροχιάς του Magnussen, πέφτοντας πίσω από τον Kvyat και τελικά να οδηγείτε στην εγκατάλειψη.
Ο Magnussen δέχθηκε μια ποινή 5 δευτερολέπτων, και ύστερα από σχόλιο του Hulkenberg πως «για άλλη μια φορά είσαι ο πιο αντιαθλητικός οδηγός» ο οδηγός της Hass απάντησε «you can suck my balls honey.»
Σε συνέντευξή του ο Hulkenberg απάντησε πως «η σκληρή άμυνα είναι θεμιτή, αλλά όταν γίνεται αυτό είναι απλά σκληρό, να στέλνεις άτομα στον τοίχο. Αυτό που έκανε εκεί, να ανοίξει την τροχιά του και να με κάνει να βγω εκτός, είναι απλά να γίνεσαι μαλ*κας.»
«Είχαμε μια πολύ ωραία συζήτηση. Είπε suck my balls, οπότε γενικά είναι πολύ ενδιαφέρον με αυτόν. Θα πάω και θα μιλήσω στον Charlie (τον αρχηγό των αγωνοδικών). Το άκουσα πως ο Magnussen πήρε μια ποινή, 5 δευτερόλεπτα, οπότε δεν με νοιάζει και πολύ για αυτό.»
Ο οδηγός την Renault δεν κατάφερε τελικά να τερματίσει, εγκαταλείποντας λίγο πριν το τέλος σε έναν άσχημο αγώνα για την γαλλική ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.