Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

Έντονη λεκτική επίθεση στον Hulkenberg από τον Magnussen



Ο οδηγός της Haas Kevin Magnussen στόλισε με γαλλικά τον οδηγό της Renault Nico Hulkenberg λέγοντας «suck my balls honey» ύστερα από την κριτική που του άσκησε ο Γερμανός σχετικά με την οδήγησή του στο Grand Prix της Ουγγαρίας.
Ο Magnussen και ο Hulkenberg πάλεψαν για την 11η θέση στην Κ2, με τον οδηγό της Renault να παίρνει την εξωτερική γραμμή, και να πιέζεται εκτός της πίστας στο γρασίδι από τον αντίπαλό του.
Ο Magnussen πήρε ποινή 5 δευτερολέπτων για την κίνησή του αυτή φτάνοντας την 11η θέση, ενώ ο Ηulkenberg δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τον αγώνα.
Το ζευγάρι συναντήθηκε ύστερα από τον αγώνα στη αίθουσα τύπου και ο Hulkenberg πλησίασε τον Magnussen, ο οποίος και έδινε συνέντευξη για το Σκανδιναβικό κανάλι Viasat. «Για άλλη μια φορά είσαι ο πιο αντιαθλητικός οδηγός της F1,» είπε ο Hulkenberg στον Magnussen, με τον τελευταίο να απαντάει «suck my balls honey.»
Οι αγωνοδίκες αποφάσισαν νωρίτερα πως ο Kevin Magnussen θα έπρεπε να αφήσει χώρο στην Κ2 κατά την διάρκεια του 62 γύρου για αυτό του έδωσαν ποινή 5 δευτερολέπτων μαζί με 2 πόντους στο δίπλωμα και πλέον έχει φτάσει του 7.

«Ο Hulkenberg ήταν ακριβώς δίπλα από τον Magnussen στην μανούβρα, και στην πράξη λίγο πιο μπροστά, οπότε είχε και το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει την αγωνιστική γραμμή. Αντί αυτόυ, ο Magnussen συνέχισε να χρησιμοποιεί το πλήρες πλάτος της πίστα και ανάγκασε τον Hulkenberg εκτός πίστας στην έξοδο.» δήλωσαν οι αγωνοδίκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.