Σάββατο, 29 Ιουλίου 2017

ΠΑΣΟΚ: Ο Τσίπρας με τους «πανηγυρικούς» του έχει χάσει την αίσθηση της πραγματικότητας

Για χαμένη αίσθηση της πραγματικότητας, με απόδειξη τους «πανηγυρικούς» του, κάνει λόγο το ΠΑΣΟΚ, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ: 
«Μιλώντας διαρκώς σε ελεγχόμενα ακροατήρια, ο κ. Τσίπρας δείχνει με τους «πανηγυρικούς» του να έχει χάσει την αίσθηση της πραγματικότητας. Στην διαδρομή του από το Μέγαρο Μαξίμου στο Μέγαρο Μουσικής τα βρίσκει όλα υπέροχα.

Παντού γελαστά πρόσωπα, άνθρωποι χωρίς προβλήματα, και κάτι… λίγους κατσούφηδες τους αναλαμβάνει…. ο Ρουβίκωνας. Το ότι ο Πρωθυπουργός φαντασιώνεται μια άλλη πραγματικότητα στην χώρα του, είναι εξ ίσου επικίνδυνο με την ανικανότητα και την αδυναμία τόσο την δίκη του, όσο και της Κυβέρνησης του.

Πολύ καλά τα όνειρα θερινής νυκτός, υπάρχει όμως και ο εφιάλτης που βιώνουν η χώρα και οι πολίτες. Αυτή Των φόρων, της ανεργίας, των κομμένων συντάξεων, των διαλυμένων νοσοκομείων, της υποβαθμισμένης παιδείας.

Αλλά αυτά είναι πολύ στενάχωρα για τον κ Τσίπρα».Πηγή: http://www.protothema.gr/politics/article/701301/pasok-o-tsipras-me-tous-panigurikous-tou-ehei-hasei-tin-aisthisi-tis-pragmatikotitas/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου