Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Στη Γιούτα ο Ούντο!



Το κύμα φυγής παικτών για το ΝΒΑ και την Κίνα από την Ευρωλίγκα είναι ασταμάτητο και δεν θα μπορούσε να μην παρασυρθεί από αυτό ο MVP του φάιναλ φορ, Έκπε Ούντο!

Tης Eurohoops team/ info@eurohoops.net
Ο Αμερικανός σέντερ των πρωταθλητών Ευρώπης συμφώνησε με τους Γιούτα Τζαζ όπως επιβεβαίωσαν πηγές του Eurohoops, και θα υπογράψει συμβόλαιο για δύο χρόνια έναντι περίπου 6,5εκ. δολαρίων ώστε να παίξει πίσω από τον Ρούντι Γκομπέρ στη θέση “πέντε”!
Ο Ούντο εντυπωσίασε μέσα στη σεζόν και ειδικά στο φάιναλ φορ της Πόλης όταν μέτρησε 14 πόντους μαζί με 10,5 ριμπάουντ, έξι ασίστ και τρεισήμισι τάπες μέσο όρο κατά της Ρεάλ και του Ολυμπιακού και ήταν ο μεγαλύτερος από πολλούς πρωταγωνιστές της ομάδας του Ζοτς (μαζί με Μπογκντάνοβιτς, Κάλινιτς) για την κατάκτηση του τίτλου.
Είχε ειδικό όροόπως πολλοί παίκτες της Ευρωλίγκας μεταξύ αυτών ο Κεμ Μπιρτς (Ορλάντο) και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ (στον αέρα ακόμα)- για να βρει ομάδα στο ΝΒΑ ως τις 20 Ιουλίου και τον αξιοποιεί για να επιστρέψει στο ΝΒΑ μετά από δύο χρόνια (Κλίπερς και παλιότερα Μπακς και Ουόριορς).
Οι Τζαζ ήταν η κορυφαία ομάδα στην άμυνα στο ΝΒΑ και με τις προσθήκες των Σεφολόσα και την επικείμενη του Ούντο, δυναμώνει ακόμα περισσότερο σε αυτόν τον τομέα.
Το sdna.gr μετέδωσε πρώτο την είδηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.