Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Alonso – Η μόνη θετική στιγμή μέχρι τώρα είναι συμμετοχή μου στo Indy 500



Ο Fernando Alonso λέει ότι η περιπέτεια του στα Indianapolis 500 ήταν η μόνη θετική στιγμή από το πρώτο μισό της σεζόν του 2017.
Ο οδηγός της McLaren έκανε το ντεμπούτο του στα IndyCar τον Μάιο, πρωταγωνιστώντας στον αγώνα πριν αποσυρθεί με πρόβλημα κινητήρα.
Στη Formula 1, όμως, ο Ισπανός και η ομάδα του δεν τα πάνε καθόλου καλά, αφού έχουν σημειώσει μόλις δύο βαθμούς στους πρώτους 10 αγώνες, σε μια εποχή που μαστίζονται από ζητήματα αξιοπιστίας με τον κινητήρα της Honda.
Ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής έχει δει την καρώ σημαία μόλις τρεις φορές μέχρι τώρα, με την ένατη θέση στο Μπακού να είναι το καλύτερο αποτέλεσμα του.
Όταν ρωτήθηκε αν το πρώτο μισό της σεζόν του περιείχε θετικές στιγμές, ο Alonso είπε: «Ναι, το Indy 500.»
Περίμενε να βρει θετικά στοιχεία μετά την επιστροφή του από την Ινδιανάπολη, απάντησε: «Όχι. Αναμέναμε να είμαστε πολύ πιο ανταγωνιστικοί και δεν ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες μας.»
«Δουλεύουμε πολύ σκληρά για να βελτιώσουμε την κατάσταση το συντομότερο δυνατό, αλλά σίγουρα η κατάσταση είναι δύσκολη», είπε.
Το τρέχον συμβόλαιο του Alonso με την McLaren λήγει στο τέλος της χρονιάς και δεν έχει ακόμη αποφασίσει αν θα συνεχίσει με την ομάδα του Woking, καθώς λέει ότι θέλει να είναι σε θέση να κερδίσει αγώνες το 2018.
Με τις επιλογές να είναι περιορισμένες αφού τρεις μεγάλες ομάδες φαίνονται πως θα συνεχίσουν με τους οδηγούς που έχουν η θέση του Ισπανού φαντάζει δύσκολη, ο Alonso δήλωσε ότι ένα μέλλον στα IndyCar είναι δυνατό.                                                                                                                                                                                                                                                                       πηγή: http://f1fan.gr/?p=50260

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.