Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

Την Παρασκευή το κρίσιμο ραντεβού με Μάντζαρη



Δύο ημέρες μετά τον Γιώργο Πρίντεζη είναι η σειρά του Βαγγέλη Μάντζαρη να συναντηθεί με τους διοικητικούς ηγέτες του Ολυμπιακού.

Ο Γιώργος Πρίντεζης "έκλεισε". Σειρά έχει πλέον ο Βαγγέλης Μάντζαρης. Ο διεθνής γκαρντ είναι ο επόμενος παίκτης που καλείται να συναντηθεί με τους δύο προέδρους του Ολυμπιακού, προκειμένου να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους "ερυθρόλευκους". Το ραντεβού κλείστηκε λοιπόν. Για την Παρασκευή στις 15:00.
Όπως μετέδωσε ο Sport24 Radio 103,3, αύριο το μεσημέρι ο Μάντζαρης θα έχει συνάντηση με τον Γιώργο και τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο προκειμένου να διαπραγματευτεί το συμβόλαιο του, το οποίο έληξε τη φετινή σεζόν. Η σύμπτωση; Όπως και το 2014, έτσι και αύριο ο 27χρονος γκαρντ θα προέρχεται από μία σεζόν που έχει βρει τον Ολυμπιακό χωρίς τίτλο.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Μάντζαρης έχει θέσει ως προτεραιότητα να παραμείνει στον Πειραιά, όπως έκανε και ο Γιώργος Πρίντεζης. Ωστόσο οι σειρήνες από άλλες μεγάλες ομάδες έχουν ήδη ηχήσει (μεταξύ αυτών είναι και ο Παναθηναϊκός) και η περίπτωση του ίσως να μην είναι τόσο απλή, όσο αυτή του "Πριντ".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.