Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

Λεμπρόν: “Χλωμό να συνεχίσει στο Κλίβελαντ μετά το 2018”!


Ο Λεμπρόν Τζέιμς επέστρεψε στο Κλίβελαντ πριν τρία χρόνια, κατάφερε να το οδηγήσει σε ισάριθμους τελικούς και να κατακτήσει έναν τίτλο και πολλοί θεωρούν πως με τίποτα δεν θα έφευγε ξανά. Είναι έτσι όμως;

Tης Eurohoops team/ info@eurohoops.net
Ο κατά πολλούς Νο1 ρεπόρτερ του ΝΒΑ, Άντριαν Βοϊναρόφσκι, έγραψε στο “Vertical” πως θεωρεί απίθανη την παραμονή του “Βασιλιά” στους Καβαλίερς μετά το 2018, έχοντας άλλωστε ήδη “απενεχοποιηθεί” ή εξιλεωθεί μετά την περσινή κατάκτηση του πρωταθλήματος:
Όχι μόνο δεν υπάρχει καμία εγγύηση πως θα συνεχίσει, δεν είμαι καν σίγουρος αν υπάρχει έστω προσδοκία πως θα ανανεώσει” γράφει ο γνωστός δημοσιογράφος του οποίου οι πηγές δεν λαθεύουν σχεδόν ποτέ και συνεχίζει αποκαλύπτοντας και τον πιθανότερο προορισμό!
Νομίζω πως το αισθάνονται όλοι στη λίγκα και φυσικά στο Κλίβελαντ πως η πιθανότητα είναι πολύ μεγάλη και μάλλον ο προορισμός του θα είναι στη Δύση, σε μία από τις δύο ομάδες του Λος Άντζελες. Στους Λέικερς πιθανότατα!
Ο Λεμπρόν μπορεί να γίνει unrestricted free agent το επόμενο καλοκαίρι αν αρνηθεί την επιλογή που έχει να υπογράψει το συμβόλαιο έναντι 35,6 εκατομμυρίων δολαρίων.
Ο Βοϊναρόφσκι σημειώνει εξάλλου πως υπάρχει και ένα ενδεχόμενο για το Μαϊάμι αν επιστρέψει εκεί και ο Ντουέιν Ουέιντ, αλλά εξηγεί γιατί το Λος Άντζελες μοιάζει πιο ελκυστικό για αυτόν:
Οι δουλειές του Λεμπρόν, τα Media, η επιρροή του Χόλιγουντ, όλα βασίζονται σε αυτήν την πόλη”.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.