Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

Rally Σουηδίας – 3η ημέρα – 2ο Loop – Εκτός ο Neuville, πόλεμος για την πρώτη θέση



Στην πρώτη θέση του Rally Σουηδίας πέρασε ο Jari-Matti Latvala, αφού ο Thierry Neuville βρίσκεται εκτός αγώνα, με το Tanak να είναι 3.8 δευτ. πίσω του και τον Ogier άλλα 12.8 πίσω από τον teammate του.

Ο Φινλανδός κέρδισε την πρώτη ειδική του 2ου loop, και 13η συνολική και βρίσκεται στην μάχη για την πρώτη θέση με τον Ott Tanak.
Ο Εσθονός είναι μόλις 3.8 δευτ. πίσω από τον Latvala και πιέζει για να πάρει την 1η θέση, θέλοντας την παρθενική νίκη της καριέρας του.
Πίσω τους βρίσκεται ο Sebastien Ogier ο οποίος είναι έτοιμος να εκμεταλλευτεί το παραμικρό λάθος των άλλων 2 και να κλέψει την νίκη.
Ο Dani Sordo συνεχίζει να βρίσκεται μπροστά από τον Craig Breen, δείχνοντας ότι μπορεί να κινηθεί γρήγορα στις ιδιαίτερες συνθήκες της Σουηδίας. Επίσης κέρδισε την τελευταία ειδική της ημέρας.
Ο Craig Breen βρίσκεται στην 5η θέση, και προσπαθεί να βελτιωθεί όσο πιο πολύ μπορεί. Έχει πρόβλημα με τον στήσιμο του πίσω μέρους του C3 WRC, καθώς έχει πολύ υπερστροφή όπως δήλωσε.
Σε σταθερό ρυθμό συνεχίζει και ο Elfyn Evans που δεν απειλεί και δεν απειλεί και δεν απειλείται.
Ο Hayden Paddon βρίσκεται στην 8η θέση της γενικής κατάταξης και κοιτάει να απολαύσει την οδήγηση μετά το πρόβλημα με την υποβοήθηση του τιμονιού που είχε το πρωί. Ενώ ο Stephane Lefebvre βρίσκεται πίσω του.
Την δεκάδα συμπληρώνουν οι Pontus Tideman και Teemu Suninen.
Ο Kris Meeke είχε έξοδο στην 14η ειδική, αφού του γλίστρησε το πίσω μέρος του C3 WRC και βγήκε εκτός δρόμου χάνοντας πάνω από 8 λεπτά.
Ο Βέλγος οδηγός της Hyundai κέρδισε την μία από τις τρεις ειδικές του απογεύματος και πήγαινε προς την νίκη μέχρι που έσπασε το ψαλίδι του i20 WRC με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει.
Κερδισμένες ειδικές:
T. Neuville: 6
O. Tanak: 4
J. Latvala: 3

Η γενική κατάταξη:
ΘέσηΟδηγόςΣυνοδηγόςΔιαφορά
1J. LatvalaM. Anttila2:04:59.3
2O. TanakM. Jarveoja+3.8
3S. OgierJ. Ingrassia+12.8
4D. SordoM. Marti+1:22.9
5C. BreenS. Martin+25.0
6E. EvansD. Barritt+1:40.2
7H. PaddonJ. Kennard+1:15.5
8S. LefebvreG. Moreau+36.8
9P. TidemanJ. Andersson+59.7
10T. SuninenM. Markkula+1:16.2

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.