Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

"Ντου" Μαρινάκη στα αποδυτήρια

"Ντου" Μαρινάκη στα αποδυτήρια - Γιατί τρελάθηκε - Ποιους "έκραξε" - "Χαμός" στον Ολυμπιακό!
Η ισοπαλία με 2-2 κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου και ο τρόπος που ήρθε το αποψινό αποτέλεσμα ενόχλησαν τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού.
Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατέβηκε στα αποδυτήρια των Πειραιωτών, μαζί με τον Γιάννη Βρέντζο, και μίλησε στην ομάδα, καθώς ήταν εμφανώς απογοητευμένος από την εξέλιξη του ματς.
O ισχυρός άνδρας των Ερυθρολεύκων έμεινε περίπου δέκα λεπτά στα αποδυτήρια και εν συνεχεία αποχώρησε για να επιστρέψει στη σουίτα του.
Το αφεντικό του Ολυμπιακού εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την εμφάνιση και το αποτέλεσμα κόντρα στην ουκρανική ομάδα, δίχως να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες μέχρι στιγμής.
Η εξέλιξη αυτή φέρνει τους παίκτες, αλλά και τον Πέδρο Μαρτίνς προ των ευθυνών τους, αφού ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας μετά την ήττα στην Τούμπα. Ωστόσο, λίγες ημέρες αργότερα οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ δεν πήραν... καλό βαθμό στο κρίσιμο ματς με τη Ντιναμό.
Τα επόμενα παιχνίδια αναμένεται να είναι κρίσιμα για τον Μαρτίνς και όχι μόνο. Αρχής γενομένης από το επερχόμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ, στα ματς που ακολουθούν ο Πορτογάλος τεχνικός δίνει... εξετάσεις, καθώς η σεζόν μπαίνει στο τελικό και πλέον καθοριστικό στάδιό της, το οποίο θα κρίνει το αν ο Ολυμπιακός θα πετύχει τους στόχους του.
Σε περίπτωση που ακολουθήσουν νέα αρνητικά αποτελέσματα τόσο κόντρα στην ΑΕΚ όσο και στη ρεβάνς με τη Ντιναμό, κανείς δεν μπορεί το ενδεχόμενο να σημειωθούν ραγδαίες εξελίξεις στους Ερυθρολεύκους.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.