Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

Με οδηγό το νικηφόρο παιχνίδι με τον Ατρόμητο ο Ολυμπιακός, να βάλει «στοπ» στο αρνητικό σερί της η Ξάνθη

412
Το σπουδαίο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μίλαν για το Europa League (13/12, 22:00) μπορεί να περιμένει, καθώς οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Ξάνθη στην αναμέτρηση που ανοίγει στις 3:30 το μεσημέρι το σημερινό πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής της Super League.
Οι ερυθρόλευκοι, σύμφωνα με όσα έλεγε και ο Πέδρο Μαρτίνς στους παίκτες του, πρέπει να έχουν ως παράδειγμα το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι πριν από μερικές εβδομάδες, όταν κατάφεραν στο τέλος να επικρατήσουν και να πάρουν τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς στη «μάχη» για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.
Ωστόσο, ο Πορτογάλος τεχνικός προσανατολίζεται σε μία έκπληξη όσον αφορά το αρχικό σχήμα και τα πρόσωπα που θα επιλέξει για το παιχνίδι στα Πηγάδια. Την εστία του Ολυμπιακού θα υπερασπιστεί ο Σα, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Τοροσίδη, Σισέ, Βούκοβιτς και Κούτρη.
Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Γκιγέρμε και ο Μπουχαλάκης, με τον Ελαμπντελαουί να παίζει ως δεξί εξτρέμ και τον Ναουέλ στα αριστερά. Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Φορτούνης και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Γκερέρο.
Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γιαννιώτης, Χουτεσιώτης, Κούτρης, Μιράντα, Καμαρά, Νάτχο, Φετφατζίδης, Χριστοδουλόπουλος, Βρουσάι, Ποντένσε και Μάνος. Εκτός έμειναν οι τραυματίας Μεριά και Χασάν, καθώς και οι Τσιμίκας, Τουρέ, Πάρντο, Νικολάου, Ανδρούτσος και Μασούρας.
Στον αντίποδα, οι Ακρίτες γνωρίζουν τις δυσκολίες της αναμέτρησης, αλλά θέλουν να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί για να φτάσουν στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, έπειτα από τις δύο συνεχόμενες ήττες κατά σειρά από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.
Ο Μίλαν Ράσταβατς έχει στη διάθεσή του τον Μπαξεβανίδη, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του, αλλά και τον Σιλά που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Αντίθετα, εκτός παρέμειναν οι Ντε Λούκας και Φασίδης που εξακολουθούν να είναι τραυματίες.
Η αποστολή της θρακιώτικης ομάδας αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Ζίβκοβιτς, Γκαραβέλης, Μπαξεβανίδης, Χατζητερζόγλου, Κασάδο, Συλλά, Λισγάρας, Αλμέιδα, Μελιόπουλος, Καμαρά, Τζουρίτσκοβιτς, Κοβάσεβιτς, Σαρπόνγκ, Καντά, Μπρίτο, Κάστρο, Γέντρισεκ, Μελισσόπουλος.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.