Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

Συναγερμός για βόμβα που δεν εξερράγη στο σπίτι του αντεισαγγελέα Ντογιάκου στο Βύρωνα

Ο εκρηκτικός μηχανισμός εντοπίστηκε μέσα σε κατσαρόλα σε μπαγκαζιέρα μοτοσικλέτας - Προηγήθηκε προειδοποιητικό τηλεφώνημα λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα - Η βόμβα μεταφέρθηκε άθικτη στα εγκληματολογικά εργαστήρια προκειμένου να συγκεντρωθούν στοιχεία.

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Τρίτης στην ΕΛΑΣ όταν ενημερώθηκε για εκρηκτικό μηχανισμό που έβαλαν άγωνστοι έξω από το σπίτι του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρου Ντογιάκου στο Βύρωνα.

Οι άγνωστοι ενημέρωσαν για τον εκρηκτικό μηχανισμό με τηλεφώνημα λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα στην Εφημερίδα των Συντακτών και ιστοσελίδα.

Ο άγνωστος που έκανε το τηλεφώνημα είπε ότι έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός στην οδό Αδραμυτίου στο Βύρωνα, ότι θα ενεργοποιηθεί σε 20 λεπτά και ότι δεν είναι φάρσα.

Άμεσα στην περιοχή έφτασαν άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών που μετά από έρευνες εντόπισαν έναν εκρηκτικό μηχανισμό μέσα σε κατσαρόλα σε μπαγκαζιέρα μοτοσικλέτας.

Περισσότερα στο https://www.protothema.gr/greece/article/838098/evalan-vomva-sto-spiti-tou-adeisaggelea-dogiakou-sto-vurona/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.