Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

Παρουσίαση ΣΚΑΪ: Nέο πρόγραμμα, συνεργασία με τον Ατζούν και νέος ενημερωτικός σταθμός (pics)


Το καθιερωμένο του ραντεβού με τους ανθρώπους των media έδωσε ο Σκάι, χθες το βράδυ, στην αίθουσα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Ίδρυμα Νιάρχος, με τους ιθύνοντες και το δυναμικό του καναλιού του Φαλήρου να δίνουν το παρών. 
Ο πρόεδρος του σταθμού Γιάννης Αλαφούζος υποδέχτηκε με ένα σύντομο χαιρετισμό τους παρευρισκομένους, ενώ τα ηνία ανέλαβε αργότερα η διευθύνουσα σύμβουλος Εύη Κουτσαυτάκη. Η σιδηρά κυρία του Σκάι, που αναφέρθηκε στο νέο λογότυπο αλλά και στο γεγονός ότι πλέον έχουν στα χέρια τους τηλεοπτική άδεια, τόνισε ότι για το κανάλι σημασία έχει η ποιότητα, καθώς και το ότι φέτος θα συνεχίσουν στον επιτυχημένο δρόμο που χάραξαν πέρσι. Αναφερόμενη στα ποσοστά τηλεθέασης και στις πρωτιές που σημειώνουν το δελτίο ειδήσεων και οι ενημερωτικές εκπομπές, αστειευόμενη δήλωσε ότι «γι’ αυτή την επιτυχία ίσως φταίει το εμπάργκο που έχει θέσει η κυβέρνηση στο σταθμό».

Η dream team του ψυχαγωγικού τομέα του Σκάι με την Τατιάνα Στεφανίδου
Ο Λοΐζος Ξενόπουλος, με τη σειρά του, υποστήριξε ότι ο Σκάι προχωρά με το κύρος της ενημέρωσης και την ένταση της ψυχαγωγίας, ενώ διευκρίνισε ότι είναι το κανάλι που ορίζει την τηλεοπτική ατζέντα. Ο διευθυντής προγράμματος αναφέρθηκε στα επιτυχημένα ψυχαγωγικά πρότζεκτ «Voice» και «Ελλάδα έχεις ταλέντο», «Survivor» (ο τρίτος κύκλος θα βγει στον αέρα στις αρχές του 2019), «My style rocks» και «Power of love» (η πρεμιέρα μεταφέρθηκε για το 2ο μισό της σεζόν), καθώς και στη «χρυσή συνεργασία» του Σκάι με την Acun Media, την τουρκική εταιρία παραγωγής του Ατζούν Ιλίτζαλι. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «η σχέση αυτή έχει μετατραπεί σε φιλία».
Ο κ. Ξενόπουλος μίλησε και για τη νέα σειρά του καναλιού και για το βήμα που κάνουν στη μυθοπλασία, με το «Όσο έχω εσένα» που κάνει πρεμιέρα την Κυριακή και θα προβάλλεται καθημερινά στις 18.45. Αποκάλυψε, ακόμη, ότι υπάρχουν σκέψεις και για την παραγωγή μιας σειράς εποχής από τις αρχές του νέου έτους.
Ο ίδιος ανακοίνωσε, επίσης, ότι στο δυναμικό του Σκάι εντάσσεται και ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, που θα αναλάβει ένα ιδιαίτερο και διαφορετικό πρότζεκτ μαγειρικής με τον Ηλία Φουντούλη. 
Το επίσημο καλωσόρισμα της Τατιάνας Στεφανίδου 
Ο Λοΐζος Ξενόπουλος χαρακτήρισε την Τατιάνα Στεφανίδου «ιέρεια» του κοινωνικού ρεπορτάζ και την καλωσόρισε στην οικογένεια του Σκάι. Η παρουσιάστρια ετοιμάζεται για την πρώτη της επίσημη, την ερχόμενη Δευτέρα, στις 11.30, με τον τίτλο της εκπομπής να είναι «Μαζί σου». 
Πρεμιέρες στην prime time 
Το επόμενο 10ήμερο το ενδιαφέρον, στο ψυχαγωγικό τομέα, θα μονοπωλήσουν δύο πολυναναμενόμενες πρεμιέρες. «Ελλάδα έχεις ταλέντο» και «Voice» επιστρέφουν στον Σκάι, την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου και την Τρίτη 02 Οκτωβρίου, αντίστοιχα με την ίδια σύνθεση. 
Γιώργος Λιανός σε ρόλο παρουσιαστή και Μαρία Μπακοδήμου, Σάκης Τανιμανίδης, Γιώργος Καπουτζίδης θα αποτελούν το team του πρώτου, ενώ ο Γιώργος Καπουτζίδης θα αναλάβει την παρουσίαση του «Voice». Στην κριτική επιτροπή του μουσικού σόου θα καθίσουν και πάλι οι Σάκης Ρουβάς, Έλενα Παπαρίζου, Κωστής Μαραβέγιας και Πάνος Μουζουράκης. 
Ο ΣΚΑΙ 24… στα σκαριά 
Από την παρουσίαση προγράμματος δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο Νίκος Φιλιππίδης, ο γενικός διευθυντής ειδήσεων του καναλιού του Φαλήρου. Λέγοντας ότι η ενημέρωση είναι επιλογή για το σταθμό, καθώς αυτό αποτυπώνεται στο 10ώρο καθημερινό ενημερωτικό πρόγραμμα, έκανε μία μικρή αναφορά και στον νέο, 24ώρο αμιγώς ενημερωτικό σταθμό. Πρόκειται για τον Σκάι 24, όπως έχουμε γράψει ξανά στο παρελθόν, του οποίου το σχεδιασμό έχει αναλάβει ο Νίκος Στραβελάκης και που ετοιμάζεται να βγει στον αέρα το επόμενο διάστημα.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.