Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

Καναδάς: Άλυτο μυστήριο ο φόνος του Μάθιου Στάικος στο Τορόντο

Ως «απρόκλητη επίθεση» χαρακτηρίζει η αστυνομία του Τορόντο την ανθρωποκτονία του 37χρονου ομογενή επιχειρηματία, Μάθιου Στάικος (Matthew Staikos), καθώς συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη και του οχήματος με το οποίο διέφυγε.

Στη δημοσιότητα δόθηκε και σχετικό βίντεο από κάμερα ασφαλείας στην περιοχή όπου πυροβόλησαν και σκότωσαν τον ελληνοκαναδό επιχειρηματία την περασμένη Δευτέρα, 28 Μαΐου.

Σε αυτό το μικρό απόσπασμα διακρίνεται το όχημα μάρκας Μερσεντές, γκρι ή ασημί χρώματος, το οποίο αναζητά η αστυνομία και ζητείται όποιος έχει πληροφορίες να επικοινωνήσει με τον ντετέκτιβ Omar Khan στο 416-808-7400 ή στο email Omar.Khan@torontopolice.on.ca (Anonymous Crime Stoppers tips 1-800-222-8477 or http://222tips.com).

«Εχουμε μιλήσει με την οικογένεια Στάικου, τους φίλους και γνωστούς του», είπε ο κ. Khan σε συνέντευξη Τύπου. «Δεν παλεύουν μόνο με την απώλεια του αγαπημένου τους, δεν μπορούν να κατανοήσουν γιατί συνέβη αυτό», συμπλήρωσε.


Περισσότερα στο https://www.protothema.gr/world/article/793561/aluto-mustirio-o-paralogos-fonos-tou-mathiou-staikos-sto-torodo-gia-aprokliti-epithesi-mila-i-astunomia/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.