Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

Eurovision 2018: ΓΙΑΝ-ΝΑ δούνε τί αξίζει η Ελλάδα μας!



Mε ιδιαίτερη επιτυχία έγινε εχθές η δεύτερη τεχνική πρόβα της ελληνικής αποστολής στη Λισαβόνα,όπως έκριναν οι Eurovisionistas του Mikrofwno.gr.
Η Γιάννα Τερζή εκθαμβωτική μέσα στο -αρχαιοελληνικού τύπου- λευκό φόρεμα και άψογη φωνητικά εντυπωσίασε με την εμφάνισή της κάνοντας τους Έλληνες να αισιοδοξούν για ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Η συμμετοχή μας ξεκινά με το μπλε χρώμα να πλημμυρίζει την αρένα και καθώς η Γιάννα αρχίζει να τραγουδά το πρώτο κουπλέ το χρώμα γίνεται χρυσό. Το αριστερό της χέρι παραμένει βαμμένο μπλε , όπως και στην πρώτη πρόβα , και με αυτό κατευθύνει το φωτισμό κάτι που λειτουργεί πολύ όμορφα στην τηλεοπτική κάλυψη. Αν και στατική , η Γιάννα κάνει διάφορες κινήσεις ενώ στα μέσα του τραγουδιού ο αέρας που χρησιμοποιείται μέχρι και το τέλος αναδεικνύει το φόρεμα χαρίζοντας έντονα συναισθήματα.
Στη γέφυρα του τραγουδιού κυριαρχεί ο μπλε και ο λευκός φωτισμός  με τη Γιάννα -ιδιαίτερα δυναμική- να γονατίζει για να ξανασηκωθεί λίγο πριν το τελευταίο ρεφρέν του τραγουδιού. Στη συμμετοχή μας χρησιμοποιούνται τόσο η ομίχλη όσο και ο καπνός όμως δεν είναι σίγουρο τι από αυτά θα χρησιμοποιηθεί και σε τι βαθμό. Η κάμερα λειτούργησε πολύ καλύτερα συγκριτικά με την πρώτη πρόβα της περασμένης Δευτέρας , όμως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης – ε, κύριε σκηνοθέτα;-.

Να σημειώσουμε πως στη συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά η Ελληνίδα εκπρόσωπος στην 63η Eurovision,δήλωσε πως υπάρχουν ορισμένα τεχνικά προβλήματα για τα οποία υπάρχει η ελπίδα πως θα λυθούν στις dress rehearsals.
Tα πρώτα σχόλια από τους φανς ,  είναι άκρως ενθαρρυντικά και αισιόδοξα ,  αν και υπάρχουν οι συνηθισμένες “εγχώριες” γκρίνιες!ενώ όσοι είναι υπέρμαχοι της δωρικότητας της συμμετοχής μας δηλώνουν ικανοποιημένοι και και πολύ υπερήφανοι,που η Ελλάδα ξανασυζητιέται στα πηγαδάκια της Eurovision !


πηγή: http://www.tvnea.com/2018/05/eurovision-2018_4.html

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.