Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

Αποκλειστικό: Δείτε ποιος θα παρουσιάσει το «Survival Secrets»...



Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για να αρχίσουν τα γυρίσματα του ριάλιτι επιβίωσης του Epsilon, το Survival Secrets. Εδώ και καιρό αναμένουμε εξελίξεις για τον παρουσιαστή, την πρεμιέρα και τα έπαθλα.

Μετά από επαφές με αρκετά πρόσωπα, οι ιθύνοντες του καναλιού φαίνεται πως έχουν καταλήξει σε δίδυμο, έναν άνδρα και μία γυναίκα, για την παρουσίαση. To tvnea.com έχει όλο το ρεπορτάζ!

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες για την παρουσίαση της συγκεκριμένης εκπομπής κλείδωσε ο ηθοποιός Κώστας Σόμμερ. Το όνομα του ήταν το πρώτο που είχε ακουστεί,αλλά για κάποιο διάστημα οι συζητήσεις είχαν παγώσει,πέφτοντας στο τραπέζι και άλλες ιδέες. Τελικά εκείνος είναι που έκλεισε για το συγκεκριμένο πόστο. Το ρεπορτάζ μας ακόμα αναφέρει ότι τελικά δεν θα υπάρχει δίδυμο στην παρουσίαση,όπως είχε ακουστεί,αλλά θα είναι μόνος του.

Ακόμη,σας ενημερώνουμε πως η πρεμιέρα τελικά δεν θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 28 Αυγούστου,αλλά στις 3 Σεπτεμβρίου. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως το έπαθλο για τον νικητή δεν θα είναι τελικά τα 150.000 ευρώ,αλλά τα 100.000. Ο δεύτερος φιναλίστ θα κερδίσει ένα σπίτι,ο τρίτος ένα αυτοκίνητο και ο τέταρτος μία μηχανή.


πηγή: http://www.tvnea.com/2017/08/survival-secrets_1.html

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.