Τρίτη, 1 Αυγούστου 2017

Hondos Center: Δεν είμαστε εμείς αυτοί που πτώχευσανΤην νομική οδό σκοπεύει να χρησιμοποιήσει η Hondos Center για τα site που δημοσίευσαν είδηση περί πτώχευσης της. Τι ακριβώς έχει συμβεί

Κωστής Χριστοδούλου

Με μία μικρή αλλά περιεκτική και χωρίς αμφιβολίες για τις προθέσεις της η διοίκηση της Hondos Center ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει καμία σχέση με την πτωχευμένη Χόντος Παλλάς Πολυκαταστήματα ΑΕ.
AdTech Ad

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει : Τα Hondos Center επιθυμούν να ενημερώσουν τους συνεργάτες τους, τους προμηθευτές τους και το καταναλωτικό κοινό ότι: Δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την ΧΟΝΤΟΣ ΠΑΛΛΑΣ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΕ, η οποία σήμερα πλέον δεν υπάρχει.
(σ.σ. προς τα site που "5" αναπαράγοντας την πληροφορία της πτώχευσης) Παρακαλούμε όπως κατεβεί η ανάρτηση σας το αργότερο σε μία ώρα. Σε διαφορετική περίπτωση θα προβούμε σε κάθε νόμιμη ενέργεια, διότι η ανακοίνωση σας παραπλανεί το καταναλωτικό κοινό.
Με σεβασμό και εκτίμηση  Hondos Center.
Η παρεξήγηση ή το "λάθος" στο οποίο υπέπεσαν αρκετά site σήμερα, έχει να κάνει ότι η εταιρεία που πτώχευσε ανήκει σε ένα από τα πέντε αδέλφια που αρχικά ήταν κάτω από το ίδιο σχήμα. Πρόκειται για τον Γιώργο Χόντο, ο οποίος είχε δημιουργήσει ξεχωριστή εταιρεία (την πτωχευμένη πλέον Χόντος Παλλάς Πολυκαταστήματα Α.Ε.) η οποία διαχειριζόταν τα καταστήματα σε Ιπποκράτους, Πατησίων και Νέα Ιωνία. Και τα τρία καταστήματα είχαν το δικαίωμα να φέρουν το σήμα της οικογενειακής επιχείρησης αλλά δεν είχαν καμία άλλη εμπορική ή οικονομική σχέση με την εταιρεία που συνεχίζουν να διατηρούν τα άλλα τέσσερα αδέλφια.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου