Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

Οριστικό: Στην COSMOTE TV ο Παναθηναϊκός



Ο Παναθηναϊκός Superfoods βρήκε τηλεοπτική στέγη για την ερχόμενη περίοδο στη Stoiximan.gr Basket League, αφού ήρθε σε συμφωνία με την COSMOTE TV για ένα χρόνο. Ποιο το ποσό που θα εισπράξουν οι "πράσινοι".


Μετά τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, ήταν η σειρά του Παναθηναϊκού Superfoods να βρει τηλεοπτική στέγη στην COSMOTE TV για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Οι "πράσινοι" ήρθαν σε συμφωνία με την πλευρά του συνδρομητικού καναλιού, το οποίο θα μεταδίδει όλους τους εντός έδρας αγώνες του "τριφυλλιού" για τη Stoiximan.gr Basket League.
Μετά από την πολυετή συνεργασία με τη NOVA, οι "πράσινοι" αλλάζουν τηλεοπτική στέγη σε ό,τι αφορά στους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος, για τον επόμενο χρόνο (με δυνατότητα επέκτασης το επόμενο καλοκαίρι). Πράγμα που σημαίνει πως σε περίπτωση που προκύψει για μία ακόμη χρονιά το ζευγάρι των "αιωνίων" στους τελικούς, η COSMOTE TV θα καλύψει όλη τη σειρά των αγώνων.
Η συμφωνία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods με την COSMOTE TV "έκλεισε" στο ποσό του 1.300.000 ευρώ για μία σεζόν, με το συνδρομητικό κανάλι να παίρνει στο ίδιο "πακέτο" και τα φιλικά παιχνίδια του "τριφυλλιού". Αυτά βέβαια δεν αφορούν τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος, οι οποίοι αποτελούν διαφορετικό πακέτο (υπό τη δικαιοδοσία της ΕΟΚ), ούτε αυτούς της Turkish Airlines EuroLeague, η οποία ανήκει μέχρι το 2020 στη NOVA.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.