Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

Συνεχίζει το «Celebrity Ρουκ Ζουκ»;



Δεν θα συνεχίσει σε μόνιμη βάση το ¨Celebrity Ρουκ Ζουκ¨ και τη νέα τηλεοπτική σεζόν, παρά τα ανέλπιστα καλά νούμερα τηλεθέασης των πρώτων 4 επεισοδίων. Η απόφαση είναι να μην υπάρχει η συγκεκριμένη εκπομπή σε σταθερή ροή για διάφορους λόγους.

Ο πιο βασικός είναι για να αποφύγουν το ¨κάψιμο¨ της Ζέτας Μακρυπούλια. Μη ξεχνάμε ότι πέρα από την καθημερινή της παρουσία στο ¨Ρουκ Ζουκ,θα κυριαρχεί και στην prime time της Κυριακής στην εκπομπή ¨Sunday night takeaway¨. Ακόμη, σε κάθε περίπτωση δεν θα είναι εύκολο να συγκεντρώνονται κάθε εβδομάδα τόσο σελέμπριτι, αλλά στον ΑΝΤ1 παράλληλα φοβούνται μην η λαμπερή βραδινή έκδοση της εκπομπής κάνει κακό και στο καθημερινό τηλεπαιχνίδι.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως τα στελέχη του σταθμού έχουν αποφασίσει να κάνουν κάποια ¨Ρουκ Ζουκ celebrity¨ σε επετειακή μορφή, είτε τις διάφορες γιορτινές μέρες, είτε όταν το κανάλι θα κρίνει πως υπάρχει κενό στην prime time του Σαββάτου.

Αυτό πάντως που καταφέραμε να μάθουμε είναι πως δεν αποκλείεται πάντως πριν την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου στη μεσημεριανή ζώνη, να δούμε κάποιο βραδινό επεισόδιο με διάσημους με στόχο την προώθηση του παιχνιδιού.


πηγή: http://www.tvnea.com/2017/08/celebrity.html

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.