Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

Μέγας Σάριτς οδηγεί την Κροατία



Την τρίτη συνεχόμενη φιλική νίκη της σημείωσε η Κροατία, που επιβλήθηκε της Σλοβενίας με 85-81 έχοντας πάλι πρωταγωνιστή τον Ντάριο Σάριτς. Τρομερός και ο Ντόντσιτς.

Ο Ντάριο Σάριτς έχει αναλάβει εδώ και δύο χρόνια ρόλο ηγέτη στην Κροατία. Και προφανώς τα πηγαίνει περίφημα. Ο φόργουορντ των 76ερς ήταν πάλι εκπληκτικός, πέτυχε 25 πόντους, μάζεψε 15 ριμπάουντ και οδήγησε την Κροατία στη νίκη επί της Σλοβενίας με 85-81, την τρίτη στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Ευρωμπάσκετ.
Ο Σάριτς ήταν επίσης και αυτός που "μίλησε" στο φινάλε, αφού σε διαδοχικές φάσεις σκόραρε, έπαιξε μία καθοριστική άμυνα και εν συνεχεία έδωσε την ασίστ στον Ζόριτς, ο οποίος έβαλε το καλάθι που αποδείχθηκε στο τέλος και το νικητήριο. Ο ΝΒΑερ ήταν επίσης και αυτός που ευστόχησε στις δύο ελεύθερες βολές, οι οποίες έριξαν τους τίτλους τέλους στο παιχνίδι...
Πέρα από τον Σάριτς, πολύ καλός ήταν και ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς (23π.) από πλευράς Κροατών, ενώ διψήφιο αριθμό πόντων έβαλε και ο Λούκα Ζόριτς (11π.). Από τη Σλοβενία, αντίπαλο της Ελλάδας στον 1ο όμιλο του Ευρωμπάσκετ, ο Λούκα Ντόντσιτς ήταν πάλι εξαιρετικός, αφού πέτυχε 27 πόντους και μαζί με τον Εντο Μούριτς (20π.) ήταν αυτοί που διακρίθηκαν.
Τα δεκάλεπτα: 19-25, 46-45, 67-63, 85-81

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.