Κυριακή 13 Αυγούστου 2017

Οι σίγουροι ενόψει Ριέκα, παραμένει αμφίβολος ο Οφόε

Οι σίγουροι ενόψει Ριέκα, παραμένει αμφίβολος ο Οφόε
Ο Μπέσνικ Χάσι έδειξε στη σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού πως κάνει αρκετές σκέψεις για το βασικό σχήμα των Πειραιωτών κόντρα στη Ριέκα.
Έτσι δεν είναι τυχαίο πως ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» έκανε πολλές αλλαγές στη διάρκεια της προπόνησης, σε μια προσπάθεια να κρατήσει σε εγρήγορση όλους τους παίκτες του.

Πάντως από τις σημερινές δοκιμές, που έκανε ο Χάσι, δεν μπορεί να βγει κάποιο συμπέρασμα αναφορικά με τις επιλογές του νεαρού τεχνικού, αλλά είναι σίγουρη (εκτός απροόπτου) η παρουσία των Καπίνο, Βούκοβιτς, Ρέτσου, Κούτρη, Φορτούνη, Καρσελά και Μπεν, ενώ όλα δείχνουν πως ο Χάσι θα εμπιστευτεί και τον Γκιγιόμ Ζιλέ, παρά το ότι ο 33χρονος μέσος είναι λίγες μέρες στου Ρέντη.
Ωστόσο το θέμα που «καίει» αυτήν τη στιγμή τον προπονητή του Ολυμπιακού είναι η κατάσταση του Οτζίτζα Οφόε, καθώς ο Βέλγος μέσος δεν κατάφερε να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα ούτε το Σάββατο.
Άρα γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι ο 45χρονος τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας περιμένει πώς και πώς τις εξελίξεις με τον τραυματισμό του διεθνούς μέσου, καθώς ποντάρει πολλά πάνω στον Οφόε. 
Κατά τα άλλα εκτός προπόνησης έμεινε σήμερα και ο Σιώπης, με τον νεαρό αμυντικό μέσο να ετοιμάζεται για φουλ προπόνηση τη Δευτέρα, κάτι που σημαίνει ότι θα είναι στη διάθεση του προπονητή του για το πρώτο παιχνίδι με τη Ριέκα, το βράδυ της Τετάρτης. 



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.