Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

Δεν ψάχνει, προς το παρόν, αντι-Γιουλ η Ρεάλ



Σύμφωνα με δημοσίευμα της "marca" η Ρεάλ Μαδρίτης σκοπεύσει αρχικά να καλύψει εκ των έσω το κενό που δημιουργήθηκε με τον σοβαρό τραυματισμό του Σέρχιο Γιουλ.

Δεν σκοπεύουν να κάνουν βιαστικές κινήσεις στην Ρεάλ. Η είδηση του σοβαρού τραυματισμού του Σέρχιο Γιουλ (ρήξη χιαστού, 6-9 μήνες εκτός δράσης) σόκαρε την Ευρώπη και, προφανώς, τους Μαδριλένους. Παρόλα αυτά, σύμφωνα με την εφημερίδα "marca", η Ρεάλ δεν πρόκειται να ψάξει για παίκτη να καλύψει το κενό του. Όχι άμεσα τουλάχιστον.
Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ των Ισπανών, οι Μαδριλένοι αρχικά σκοπεύουν να καλύψουν εκ των έσω το κενό του ηγέτη τους, αναβαθμίζοντας τον ρόλο των Λούκα Ντόνσιτς και Φακούντο Καμπάτσο -οι οποίοι θα μοιραστούν τα καθήκοντα του πόιντ γκαρντ - ενώ αν χρειαστεί θα προσπαθήσουν να βοηθήσουν και οι Φαμπιάν Κοζέρ και Ρούντι Φερνάνεθ.
Το ενδιαφέρον της υπόθεσης βέβαια είναι ότι στη "marca" αναφέρονται και παίκτες που προτάθηκαν αλλά οι υποθέσεις τους φαίνεται δύσκολο να προχωρήσουν, για διαφορετικό λόγο η κάθε μία. Από αυτή του Τζέισον Γκρέιντζερ - που φέρεται να βρίσκεται κοντά στη Μπασκόνια, αλλά τον τελευταίο λόγο στην υπόθεσή του έχει η Μάλαγα - μέχρι αυτή του Μπραντ Ουαναμέικερ (φέρεται να βρίσκεται κοντά στην Φενέρμπαχτσε), του Ταϊρίς Ράις (δύσκολα θα τον δώσει η Μπαρτσελόνα στην "αιώνια" αντίπαλό της) και της παραμονής του Ντόντα Ντρέιπερ (είναι ελεύθερος, αλλά απογοήτευσε πέρυσι).
Όπως και να έχει, η πρώτη σκέψη των Μαδριλένων φαίνεται ότι είναι να μείνουν ως έχουν και... βλέπουν τι θα κάνουν στην συνέχεια. Στο μεταξύ πάντως, θα ενεργοποιήσουν υποχρεωτικά και τους Σαντιάγκο Γιούστα και Ντίνο Ράντονσιτς, αφού βάσει κανονισμών που ισχύουν στην ACB οφείλουν να έχουν τέσσερις παίκτες στην 12αδα με Ισπανικό διαβατήριο και με τον Γιουλ τραυματία οι μόνοι που πληρούν αυτές τις προδιαγραφές είναι οι Λούκα Ντόνσιτς, Φελίπε Ρέγιες και Ρούντι Φερνάντεθ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.