Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

Φοβερό βίντεο και για τον μπασκετικό Πανιώνιο: "Μην μείνεις αμέτοχος"



Ο Πανιώνιος τρέχει να προλάβει για να γίνει ΚΑΕ και να αγωνιστεί στην Stoiximan.gr Basket League και μέσω ενός συναισθηματικού video καλεί κάθε ενδιαφερόμενο να αγοράσει μετοχές (VIDEO).

Φάνης Χριστοδούλου, Γιώργος Γάσπαρης, Θόδωρος Καραμανώλης, Μάκης Δρελιώζης, Νίκος Μίχαλος, Γιώργος Καράγκουτης,  Βαγγέλης Σακελλαρίου... Παλιές δόξες του Πανιωνίου, μαζί με δύο παίκτες που βοήθησαν την ομάδα να επιστρέψει στην Stoiximan.gr Basket League πρωταγωνιστούν σε άλλο ένα εμπνευσμένο και κυρίως συναισθηματικό βίντεο του Κωνσταντίνου Καραστεφανή. Αυτή τη φορά για το τμήμα μπάσκετ που Πανιωνίου, που κάνει το δικό του αγώνα δρόμου για να γίνει ΚΑΕ και να αγωνιστεί στην Α1.
Στο βίντεο, λοιπόν, καλείται ο κόσμος του Πανιωνίου και όλοι όσοι ενδιαφέρονται να στηρίξουν την προσπάθεια, να αγοράσουν μετοχές της υπό ίδρυση ΚΑΕ. "Στην δική μας προσπάθεια ...κανείς δεν πρέπει να είναι αμέτοχος. Θα τα καταφέρουμε. Είμαστε ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ", λέει ο Νίκος Μίχαλος. "Βοήθησέ μας να βάλουμε το buzzer beater", προσθέτει ο Σακελλαρίου. "Το ελληνικό μπάσκετ μας χρειάζεται" υπογραμμίζει ο Γιώργος Καράγκουτης. "Είμαστε ο Πανιώνιος. Είμαστε μια ιδέα που δεν θα πεθάνει ποτέ", είναι το μήνυμα που στέλνει και ο κορυφαίος παίκτης στην ιστορία της ομάδας, ο Φάνης Χριστοδούλου.
Θυμίζουμε τι ακριβώς χρειάζεται ο Πανιώνιος για να γίνει ΚΑΕ.
"Σε συνέχεια της από 2/8/2017 ανακοίνωσης, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φίλους του Πανιωνίου, ότι το μετοχικό κεφάλαιο της νεοσυσταθείσας ΚΑΕ Πανιώνιος είναι 240.000 ευρώ και αντιστοιχεί σε 240.000 μετοχές αξίας ενός (1) ευρώ η κάθε μία. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στέλνουν με e-mail την ποσότητα των μετοχών που θέλουν να δεσμεύσουν, ώστε να τους δοθεί ο αντίστοιχος τραπεζικός λογαριασμός.

Τηλ. επικοινωνίας: 210-9343723 e-mail: info@pgss.gr
".


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.