Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

Σαν οικογένεια: Όλες οι εξελίξεις της σειράς! Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια;

Σαν οικογένεια

Διαβάστε πως θα εξελιχθούν οι ζωές των πρωταγωνιστών της σειράς «Σαν οικογένεια» αυτή την εβδομάδα.

Δευτέρα 14 Αυγούστου – Επεισόδιο: 32
O Αντρέας αποκαλύπτει στον Γιάννη και τον Πέτρο πως είναι ο πατέρας τους. Την ίδια στιγμή, η Νίκη και ο Μηνάς προσπαθούν να κάνουν μια νέα αρχή, ενώ παράλληλα, προετοιμάζουν την αναχώρησή τους από την Κύπρο. Η Κατερίνα αντιμετωπίζει για μια ακόμη φορά την οργή τού Αντρέα, όταν του αποκαλύπτει πως ο Γιάννης είναι άρρωστος.
Ο Λευτέρης, εκφράζει στην Λία τις υποψίες του για την Ελένη και της ζητά να μην την ξαναφέρει στο σπίτι τους. Ο Πέτρος αναγκάζεται να κάνει μια συμφωνία με τον Λουκά, η οποία θα κάνει τα πράγματα ακόμη πιο δύσκολα. Ο Αντρέας, θέλοντας να βοηθήσει τον Γιάννη, αποφασίζει να πει την αλήθεια στον Γιώργο.
Τρίτη 15 Αυγούστου – Επεισόδιο: 33
Η Κατερίνα απελπίζεται όταν μαθαίνει τις αποφάσεις που πήραν τα παιδιά της, αλλά δεν μπορεί παρά να τις δεχτεί. Η αναπάντεχη εξέλιξη με επίκεντρο την Στέλλα κλονίζει πάλι τη σχέση τής Νίκης και του Μηνά. Ενώ η τρομοκρατημένη Βάλια κρύβεται, ο Πέτρος ζητά τη μεσολάβηση του Λουκά, ώστε ο Γαλανός να σταματήσει τις έρευνες. Οι απαιτήσεις τής Χριστίνας από την Κατερίνα, προκαλούν την οργή της Ελένης, η οποία και την παροτρύνει να διεκδικήσει τον Αντρέα. Η Μαρίνα, με τη βοήθεια του Γιάννη, προσπαθεί να βρει τα ίχνη τού Βασίλη. Ο Πέτρος παίρνει στα χέρια του τα αποτελέσματα των αιματολογικών εξετάσεων του Γιώργου.
Τετάρτη 16 Αυγούστου – Επεισόδιο: 34
Ο Πέτρος κανονίζει με τα παιδιά να βρεθούν στο μπαρ για να ανακοινώσουν στον Γιάννη τα αποτελέσματα του τεστ. Την ίδια στιγμή, η Λία διστάζει να μιλήσει στον Λευτέρη για την ύπαρξη της κόρης της. Παράλληλα, η Νίκη προσπαθεί με κάθε τρόπο να καθυστερήσει την πώληση του ξενοδοχείου, μέχρι να αποφασίσει η Στέλλα να μιλήσει στον Μηνά, ο οποίος συνεχίζει, ανυποψίαστος, να ανησυχεί μόνο για τον Γιάννη. Ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις τού Στέφανου, ο οποίος, παρά την απουσία του, συνεχίζει να αποτελεί απειλή για όλους και ειδικά για την Μάγδα; Η Μαρίνα με την Ράνια βρίσκεται μπροστά σε μεγάλα ερωτηματικά για το τι τελικά μπορεί να συνέβη στον Βασίλη…
Πέμπτη 17 Αυγούστου – Επεισόδιο: 35
Η Μάγδα περνά δύσκολες ώρες κλεισμένη στο δωμάτιο του Πέτρου, εκεί όπου κρύβεται από τον Στέφανο. Η Μαρίνα θυμάται ένα ακόμα στοιχείο από τον εφιάλτη της. Επισκέπτεται πάλι τον Λευτέρη στο τμήμα, μαζί με τον Γιάννη. Η Λία έχει ακόμη μία δυσάρεστη έξοδο με τον Σάββα και τη γυναίκα του. Μετά από μια ξαφνική αδιαθεσία τού Γιάννη, η Μαρίνα τον φροντίζει και έρχονται πάλι κοντά. Την ίδια στιγμή, η Ράνια επισκέπτεται όλες τις κλινικές, ψάχνοντας να βρει τον Βασίλη. Ο Πέτρος και η Μάγδα δέχονται μια ξαφνική επικίνδυνη επίσκεψη.
Παρασκευή 18 Αυγούστου – Επεισόδιο: 36
Ο Αλέξης εξοργίζεται όταν ανακαλύπτει πως ο Πέτρος είναι φίλος και συγκάτοικος της Ελένης. Η Χριστίνα προσπαθεί να πείσει τον Αντρέα να αφήσει τα παιδιά εκτός κληρονομιάς και να μην τα αναγνωρίσει. Στο μεταξύ, φροντίζει να γνωρίσει τον Πέτρο και τον Γιάννη.
Ο Λουκάς γίνεται έξαλλος όταν βλέπει τον Γιάννη να βγαίνει από τον Οργανισμό. Η Νίκη προσπαθεί να πείσει την Στέλλα να αποκαλύψει στον Μηνά πως είναι έγκυος στο παιδί του. Ο Μηνάς, αγνοώντας την αλήθεια, πιστεύει πως η Νίκη δεν θέλει να φύγουν από την Κύπρο εξαιτίας τού Γιάννη. Η σχέση τής Λίας με τον Λευτέρη περνά έντονη κρίση λόγω της παρουσίας τής Ελένης στη ζωή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.