Κυριακή 6 Αυγούστου 2017

Εκτός τελικού η Παπαχρήστου



Με καλύτερο άλμα στα 13,75μ. η Βούλα Παπαχρήστου έμεινε εκτός τελικού στο τριπλούν στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου που διεξάγεται στο Λονδίνο.

Μακριά από τις γνωστές της επιδόσεις έμεινε η Βούλα Παπαχρήστου και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μείνει εκτός τελικού στο τριπλούν. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είχε καλύτερο άλμα στα 13,75μ. επίδοση η οποία δεν ήταν ικανή να τη βάλει στη 12άδα.
Η Παπαχρήστου συμμετείχε στο πρώτο γκρουπ των αθλητριών και το πρώτο της άλμα ήταν στα 13.40, ενώ στη δεύτερη ήταν άκυρη.
Γνωρίζοντας και τις προσπάθειες των άλλων αθλητριών η Ελληνίδα πρωταθλήτρια γνώριζε ότι ήθελε ένα άλμα τουλάχιστον στο 14,10 στην τρίτη της προσπάθεια για να μπορέσει να μπει στη δωδεκάδα του τελικού αλλά δεν τα κατάφερε αφού τελικά το άλμα της μετρήθηκε στα 13.75μ. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το όριο του 14,20μ. το έπιασαν επτά αθλήτριες με τις υπόλοιπες θέσεις να συμπληρώνονται βάσει καλύτερης επίδοσης.
Συνολικά η Βούλα Παπαχρήστου κατέλαβε την 20η θέση και αποχαιρέτησε αυτό το Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Να υπενθυμίσουμε ότι η 28χρονη άλτρια πήγε στους αγώνες με καλύτερη φετινή επίδοση στο 14,24 και το ατομικό της ρεκόρ είναι 14,73 από πέρσι στο Γκαλά της Φιλοθέσης.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα του προκριματικού
                                                                                                                                                                                        πηγή: http://www.sport24.gr/Sports/Stivos/ektos-telikou-h-papaxrhstoy.4793732.html

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.