Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

Μπλόκο στη δημιουργία του Athens Voice Stereo 102.5;



Όχι μόνο κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του Nitro 102.5 η Αφροδίτη Σημίτη αλλά και τα κέρδισε κιόλας, δεσμεύοντας τον τραπεζικό λογαριασμό του σταθμού. Αποτέλεσμα, τώρα, να μπαίνουν εμπόδια στη μετατροπή της συχνότητας σε Athens Voice Stereo 102.5.
Τα χρήματά της ζητάει όπως λέει η ίδια η Αφροδίτη Σημίτη και καλά κάνει. Και της χρωστούν αρκετά από το Nitro 102.5. Από τότε, αν θυμάστε, που το Join Radio συνεργάστηκε με τον αυτοδιαχειριζόμενο σταθμό. H συμφωνία ήταν 50/50 στα έσοδα που θα έφερνε (και φέρνει πολλά ως γνωστόν) στο σταθμό η Αφροδίτη (χορηγίες, πελάτες κλπ). Κάποια από τα χρήματα πληρώθηκαν αλλά όχι κι ένα ποσό από τη μεγάλη χορηγία που υπήρχε σταθερά στην εκπομπή της (εταιρία κινητής τηλεφωνίας).
Το τιμολόγιο ωστόσο κόπηκε, ο ΦΠΑ πληρώθηκε. Περίμενε περίπου ένα χρόνο η Αφροδίτη αλλά δεν έβλεπε το χρώμα του χρήματος. Οπότε κατέθεσε αγωγή και ασφαλιστικά μέτρα. Κέρδισε τα ασφαλιστικά, δεσμεύτηκε ο λογαριασμός του Nitro 102.5 και περιμένουν τώρα όλοι τους την εκδίκαση της αγωγής τον Οκτώβριο.
Αν από την Athens Voice δεν προχωρήσουν στις απαραίτητες ενέργειες για να... ξεμπλοκάρει ο λογαριασμός δεν βλέπουμε να... ξεμπλοκάρει εύκολα η κατάσταση. Έστω και αν η συμφωνία με τους εργαζόμενους του Nitro 102.5 έχει ολοκληρωθεί χωρίς προσκόμματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.