Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

«4 Χ 4»: Οι πρώτες δηλώσεις του Δημήτρη Αρβανίτη και των πρωταγωνιστριών!

Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο
«4 Χ 4» ονομάζεται η νέα ερωτική κομεντί με την υπογραφή του Δημήτρη Αρβανίτη που διεκδικεί μια θέση στο νέο πρόγραμμά που ετοιμάζουν τα κανάλια. Το TV24 σας παρουσιάζει την υπόθεση της σειράς, αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό αλλά και τις πρώτες δηλώσεις των γυναικών που θέλουν να… εκδικηθούν τους άντρες τους!                                                                    
                                                                                                                                                                  
Σε προηγούμενο τεύχος του περιοδικού σάς είχαμε αποκαλύψει ότι ετοιμάζεται μια νέα εβδομαδιαία ερωτική κομεντί με τίτλο «4Χ4», σε σενάριο των Μαρία Αναστασίου-Αδαμαντία Αρβανίτη και σκηνοθεσία των Δημήτρη Αρβανίτη-Θανάση Ιατρίδη, με τον πρώτο να έχει και την ευθύνη της παραγωγής. Οι προετοιμασίες έγιναν με πολύ γρήγορους ρυθμούς οπότε και ολοκλήρωσαν τα γυρίσματα του πρώτου επεισοδίου, το οποίο παρέδωσαν στα κανάλια που είχαν δείξει ενδιαφέρον όπως ο ΑΝΤ1. Παράλληλα, κρούση στο δημιουργό έκανε και η διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΪ Αλκηστις Μαραγκουδάκη, παρά το γεγονός ότι δεν θα προχωρήσει στην παραγωγή ελληνικής μυθοπλασίας. Μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν έχει παρθεί κάποια οριστική απόφαση αλλά όλοι αισιοδοξούν ότι σύντομα θα έχουν καλά νέα, καθώς το πρώτο υλικό ήταν εξαιρετικό και άρεσε πολύ. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω…                                                                       
   
Το πρωταγωνιστικό καστ αποτελείται από τους: Κατερίνα Μισιχρόνη, Νίκη Γρανά, Θωμαΐς Ανδρούτσου, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Δημήτρη Μακαλιά, Μάνο Παπαγιάννη, Θανάση Βισκαδουράκη, Ιωάννη Παπαζήση, Ελένη Καρακάση, Κατερίνα Δημητρόγλου, Μαρία Γεωργιάδου, Τζένη Διαγούπη, Μιχάλη Μητρούση, Γιώργο Αρβανίτη, ενώ σε έναν ιδιαίτερο ρόλο-έκπληξη θα δούμε τη Κάτια Δανδουλάκη.
Η υπόθεση
Τέσσερις συμμαθήτριες: Η Λυδία (Κατερίνα Μισιχρόνη), η Βερόνικα (Νίκη Γρανά), η Βούλα (Θωμαΐς Ανδρούτσου) και η Ανδρονίκη (Πηνελόπη Αναστασοπούλου), γυναικοπαρέα από το Λύκειο, ξανασυναντιούνται μετά από μερικά χρόνια, με αφορμή την άφιξη της πρώτης στην Αθήνα για να παντρευτεί. Και οι τέσσερις έχουν έναν διαφορετικό λόγο να θέλουν να εκδικηθούν ή να τεστάρουν τους άντρες και τους εραστές τους. Ωστόσο, οι άλλες τρεις δεν θα χαρούν και τόσο πολύ όταν ξαναβρεθούν, καθώς υπάρχουν κάποιες παρεξηγήσεις από το… εφηβικό παρελθόν. Έτσι, λοιπόν, αποφασίζουν να παίξουν ένα ριψοκίνδυνο παιχνίδι: Η καθεμία να διεκδικήσει τον άντρα των υπολοίπων και συγχρόνως να δώσουν όρκο ότι δεν θα πει ποτέ ψέματα η μία στην άλλη. Κάτι που δεν θα το τηρήσουν όλες, αλλά την αλήθεια τους θα την πουν μόνο στη ψυχολόγο τους, την Παρθενία (Κάτια Δανδουλάκη). Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω…                                                                                                                                                                                                                              Σ’ αυτή την ιδιαίτερη σειρά, λοιπόν, κάθε δύο επεισόδια παρακολουθούμε την ιστορία ανάμεσα σε μία από τις τέσσερις γυναίκες και τον άντρα κάποιας άλλης. Στο τέλος κάθε δεύτερου επεισοδίου ολοκληρώνεται η πράξη ανάμεσα στο ζευγάρι που πρωταγωνιστεί, χωρίς να βλέπουμε αν έκαναν σεξ ή όχι. Η αποκάλυψη γίνεται στην τελευταία σκηνή όπου η ηρωίδα πηγαίνει στην ψυχολόγο και τη ρωτάει τι ακριβώς έκανε, όμως το χρονόμετρό της θα δείχνει τέλος χρόνου. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω…                                                                                                                                                   
Για την απόφασή του να στραφεί στη κωμωδία -και δη σε εβδομαδιαία βάση- μίλησε κατ’ αποκλειστικότητα στο περιοδικό ο Δημήτρης Αρβανίτης: «Τα βαριά καθημερινά σίριαλ πάθανε μια κόπωση και σου το είχα πει την προηγούμενη φορά που κάναμε συνέντευξη, ότι με τον τρόπο που γυρίζουν τα κυπριακά είναι απομιμήσεις των παραγωγών που είχα κάνει παλαιότερα, με τη διαφορά ότι τα τωρινά ήταν κακογυρισμένα. Αυτό έκανε το κοινό να φλομώσει με το ίδιο προϊόν. Ήταν μια καταστροφή που έφερε την απαξίωση». Και συνεχίζει: «Επειδή εγώ και οι συνεργάτες μου νιώθουμε κουρασμένοι από όλο αυτό το πράγμα και αυτή την απαξίωση, αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό: Εγώ αγαπάω πολύ τις γυναίκες και τις καταλαβαίνω περισσότερο από άλλους άντρες, έτσι θέλησα να κάνω μια γυναικεία σειρά».
Κατερίνα Μισιχρόνη «Έχω τη χαρά να συμμετάσχω στο καινούριο σίριαλ του Δημήτρη Αρβανίτη, υποδυόμενη τη Λυδία την οποία έχω ήδη αγαπήσει! Είναι ρομαντική, τρυφερή… Εντάξει, είναι και λίγο αφελής. Έχει σχέση 1,5 χρόνο με τον Μάξιμο (Ιωάννης Παπαζήσης) που είναι διευθυντής ορχήστρας και ετοιμάζονται να παντρευτούν. Χαρακτηριστικό τους; “Η εγκράτεια!”. Το πιο σημαντικό για μένα στη συγκεκριμένη δουλειά είναι κάτι πολύ απλό αλλά και πολύ ειλικρινές: Ξυπνώντας το πρωί για να πάω στο γύρισμα, χαμογελάω και λέω τι ωραία!».
Νίκη Γράνα «Είμαι η Βερόνικα, μια ανοργασμική τριαντάρα, παντρεμένη με έναν διάσημο σκιτσογράφο, τον Αιμίλιο (Δημήτρης Μακαλιάς). Παρά τα “θεματάκια” του, που δεν είναι και λίγα… τον θαυμάζει (ούσα και η ίδια καλλιτέχνης) και τον αγαπάει πολύ. Μια συνάντηση με τις παλιές της φίλες γίνεται η αφορμή να στοιχηματίσουν για την πίστη/απιστία των αντρών τους. Μέσα από γρήγορους, έξυπνους διαλόγους και καθημερινές καταστάσεις θα δούμε τα ζευγάρια να μπερδεύονται μεταξύ τους και να έρχονται απρόσμενα τα πάνω-κάτω στις ζωές τους! Με την έναρξη των γυρισμάτων φάνηκε αμέσως η οικειότητα και η καλή χημεία όλου του cast, πράγμα που με κάνει να ανυπομονώ για τη συνέχεια!».
Θωμαΐς Ανδρούτσου «Είμαι η Βούλα απ’ το Παρασκευούλα, γνωστή και ως Βουλάρα! Η αγάπη και η χαρά της ζωής είναι κάτι που με πλημμυρίζει! Είμαι παντρεμένη με τον Νικήτα (Μάνος Παπαγιάννης) ο οποίος είναι λαϊκό παιδί, τον αγαπώ και μ’ αγαπά. Είναι βέβαια λίγο μπερμπάντης αλλά αυτό θα το φτιάξουμε. Επίσης, εντάξει… δεν θα σας τα αποκαλύψω και όλα! Τα υπόλοιπα επί της οθόνης! Από την πρώτη στιγμή που με πήρε τηλέφωνο ο Δημήτρης Αρβανίτης για τη δουλειά ένιωσα μεγάλη χαρά! Είναι ένα φρέσκο, μοντέρνο και ιδιαίτερο σενάριο, κάτι που έχει ανάγκη η ελληνική τηλεόραση αυτή την εποχή! Με τα τρία κορίτσια είχαμε απίστευτη χημεία από την πρώτη στιγμή σε επαγγελματικό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο! Τα γυρίσματα είναι απόλαυση και το εννοώ, γιατί πλέον για μένα μέσα σ’ αυτή την τρέλα που ζούμε το πιο σημαντικό σ’ αυτή τη δουλειά είναι να έχεις κοινό στόχο: Χαρά και δημιουργικότητα! Έχουμε αρχηγό, έχουμε σενάριο, έχουμε οργάνωση, έχουμε χημεία!».
Πηνελόπη Αναστασοπούλου «Η Νίκη (Βερόνικα), η Κατερίνα (Λυδία), η Θωμαΐς (Βούλα) και ο Δημήτρης είναι οι νέοι μου φίλοι. Δεν κουράστηκα ποτέ σ’ αυτό το γύρισμα. Γέλασα με την καρδιά μου και άνοιξα τον καινούριο μου δρόμο με τις καλύτερες προϋποθέσεις χάρη στις οδηγίες του Δημήτρη Αρβανίτη. Φτιάχνουμε μαζί έναν πολύ ιδιαίτερο χαρακτήρα, την Ανδρονίκη, που ονομάσαμε intellectuel αλάνι! Μια μορφωμένη τύπισσα με αγάπη στα αυτοκίνητα, που όλο κοντράρεται με τις φίλες της, κυρίως με τη Βερόνικα λόγω του ιδιαίτερου -αντρικού μάλλον- χιούμορ της. Κατά βάθος είναι μια πολύ ευαίσθητη γυναίκα με απόλυτα σκληρό περίβλημα και σίγουρα προβλέπεται πολύ όμορφος και δημιουργικός χειμώνας!».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.