Κυριακή, 23 Ιουλίου 2017

Αν δεν έχεις ακόμα ερωτευτεί την Ελένη Τσολάκη, θα το κάνεις με το νέο της τηλεπαιχνίδι (Vid)"Τι ετοιμάζει το κορίτσι του καιρού του ALPHA;"

Μια ανάσα πριν το γύρισμα του τρέιλερ για το νέο της τηλεοπτικό εγχείρημα είναι η Ελένη Τσολάκη. Αφότου φυσικά αποφάσισε να αφήσει για τα καλά πίσω της το Happy Day.
Το κορίτσι του καιρού του ALPHA, παραμένει μεν στο κανάλι της Κάντζας, αλλάζει πόστο δε, καθώς η νέα σεζόν θα τη βρει σε νέο ρόλο.
Έναν ρόλο που όπως πιστεύουμε της ταιριάζει πολύ και θα κάνει το τηλεοπτικό κοινό να την αγαπήσει ακόμα περισσότερο.

Σύμφωνα με πληροφορίες εκ των έσω, η Ελένη την ερχόμενη Δευτέρα θα πραγματοποιήσει τα γυρίσματα του τρέιλερ για το νέο project που θα παρουσιάσει. Ποιο είναι αυτό; Η ελληνική εκδοχή του γαλλικού τηλεπαιχνιδιού «Slam» που γνωρίζει τεράστια επιτυχία στη χώρα προβολής του.

Ο τίτλος θα παραμείνει ο ίδιος, με την Ελένη να αναλαμβάνει ένα concept που όπως όλα δείχνουν… θα την απογειώσει!

Τι θα δούμε, όμως, στο Slam;

Πρόκειται για ένα παιχνίδι γνώσεων, στο οποίο οι παίκτες θα καλούνται να απαντήσουν σε πολλές ερωτήσεις ευρείας γκάμας που θα τους βοηθήσουν να κερδίσουν πολλές χιλιάδες ευρώ.
Το ιδιαίτερο της όλης υπόθεσης είναι ότι κάθε ερώτηση θα απαντάται με ένα μόλις γράμμα! Έτσι, το παιχνίδι θα είναι κάτι μεταξύ σταυρόλεξου και ερωτήσεων εγκυκλοπαιδικών γνώσεων.

Το τρέιλερ της γαλλικής version αρκεί γι να μπούμε στο κλίμα…


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου