Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

Μάτζικ Τζόνσον: «Κάθε superstar θα θέλει να έρθει σε εμάς»

Μάτζικ Τζόνσον
Στην ομάδα που θα παρουσιάσουν οι Λέικερς την επόμενη αγωνιστική περίοδο αναφέρθηκε ο πρόεδρος του συλλόγου, Μάτζικ Τζόνσον.
Οι Καλιφορνέζοι έκαναν εκκαθαρίσεις στο ρόστερ τους με τις αποχωρήσεις των Μοζγκόφ, Ράσελ και Ντενγκ και σύντομα θα είναι έτοιμοι να δελεάσουν υψηλού επιπέδου free agents.
«Έχουμε μια νεανική ομάδα με πολύ ταλέντο. Πιστεύω πως ο Λόνζο θα κάνει όλη την ομάδα μας καλύτερη», τόνισε αρχικά ο Μάτζικ μιλώντας στη δημοσιογράφο Ραμόνα Σέλμπουρν και συνέχισε λέγοντας: «Θα είναι πολύ ενδιαφέρον να μας παρακολουθεί κάποιος την επόμενη χρονιά. Πιστεύω πως οι φίλαθλοι μας θα είναι πολύ χαρούμενοι».
Κλείνοντας, αναφέρθηκε και στους superstars που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι του 2018. ΛεΜπρόν, Γουέστμπρουκ, Κάζινς και Τζορτζ είναι μερικοί από τους παίκτες που θα μπορούσαν να κυνηγήσουν οι «λιμνάνθρωποι» το επόμενο καλοκαίρι.
«Πιστεύω ότι αυτό που είναι πιο σημαντικό από όλα είναι πως όλοι αυτοί θα πιστεύουν πως έχουμε όλα τα όπλα που χρειάζονται για να πετύχουν. Αυτό είναι το κλειδί για εμάς. Είμαστε μια πολύ καλή ομάδα και όλοι αυτοί οι superstars θα καταλάβουν ότι πλέον έχουμε όλα τα εφόδια για να φτάσουμε στις επιτυχίες», κατέληξε ο πρόεδρος των «λιμνανθρώπων».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.