Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

Νέο διαζύγιο στην Ελληνική Showbiz: Χώρισαν λίγο μετά τον ερχομό του παιδιού τους!

Πρώτα νύφη, μετά μητέρα: "Θέλουμε να παντρευτούμε πριν έρθει ο πελαργός!"

Τα πρώτα δημοσιεύματα που ήθελαν την Ελληνίδα δημοσιογράφο και παρουσιάστρια Νάντια Χαλαμανδάρη και τον πρίγκιπα της Ισπανίας Φερνάντο Γκόμεζ Αθέμπο να χωρίζουν είχαν κυκλοφορήσει τον Απρίλιο, αλλά τότε πηγές από το περιβάλλον του ζευγαριού τα είχαν διαψεύσει.
VMMJSKS0122
Ωστόσο, με νέο δημοσίευμά της η εφημερίδα Espresso υποστηρίζει ότι το ζευγάρι ακολουθεί πια χωριστούς δρόμους κι αυτή τη φορά ο χωρισμός είναι οριστικός. Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ ο Ισπανός πρίγκιπας θα καταθέσει την αίτηση διαζυγίου, κάτι που επιβεβαίωσαν στην εφημερίδα και οι δικηγόροι του Βασιλική και Χριστόδουλος Φίλιας.
AdTech Ad
xalamandarjjji211116-768x672
Εννοείται ότι η είδηση αυτή είναι πρώτο θέμα στα ισπανικά μέσα, ενώ άνθρωπος του περιβάλλοντός τους είπε: «Έχουν χωρίσει από τον Οκτώβριο του 2016, είναι δηλαδή εννέα μήνες χωρισμένοι. Δεν είχαν ποτέ κοινή ζωή. Ποτέ δεν πήγε στην Μαδρίτη η Νάντια, αν και υπήρχε συζήτηση και συμφωνία μεταξύ τους ότι θα ζήσει εκεί. Τους συνδέει πλέον η αγάπη για το γιο τους. Ο Φερνάντο επισκέπτεται συνεχώς το παιδί. Βρίσκεται στην Ελλάδα μία φορά το μήνα τουλάχιστον για 10 ημέρες. Καλύπτει όλες τις ανάγκες του παιδιού ο Φερνάντο. Και τις υλικές και τις ψυχικές, είναι πολύ τρυφερός πατέρας. Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Και οι δύο θέλουν το καλύτερο για το παιδί τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.