Τρίτη, 18 Ιουλίου 2017

Το πρώτο δείγμα από τις νέες φανέλες του ΝΒΑ! (pics)Η Nike επιστρέφει ως επίσημος προμηθευτής αθλητικού υλικού στο ΝΒΑ και παρουσίασε ένα πρώτο δείγμα από τις φανέλες της νέας σεζόν, με εντυπωσιακό τρόπο.

Της Eurohoops Team/info@eurohoops.net
Από τη σεζόν 2017/2018 αλλάζει η εταιρία ένδυσης του ΝΒΑ, με τη Nike να παρουσιάζει το πρώτο δείγμα από το αθλητικό υλικό με το οποίο θα προμηθεύει τις ομάδες της κορυφαίας λίγκας του κόσμου.
Μάλιστα, αυτό που επισημαίνεται στο σχετικό δελτίο τύπου, που συνοδεύεται από τη φανέλα που θα φορούν τη νέα σεζόν στα εντός έδρας παιχνίδια τους οι πρωταθλητές Ουόριορς, είναι πως οι φανέλες είναι κατασκευασμένες κατά 71% από ανακυκλώσιμο υλικό, καθώς έχουν μαζευτεί σχεδόν τρία δις ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια για την δημιουργία τους!
Επίσης όπως ανακοινώθηκε, κάθε ομάδα θα έχει τέσσερις διαφορετικές φανέλες. Η μία θα είναι η παραδοσιακή κάθε ομάδας (Association Edition), η εκτός έδρας (Icon Edition), όπως επίσης η “Athlete’s Mindset”, εμπνευσμένη από τους παίκτες και η “Communityπου θα αντανακλά στην τοπική κοινωνία κάθε ομάδας.
Παράλληλα, οκτώ ομάδες θα έχουν και μία επιπλέον, την Classic Edition που θα συνδυάζει τις πιο ιστορικές εμφανίσεις της λίγκας με την σύγχρονη τεχνογνωσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου