Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017

Σε νέο ιστορικό υψηλό ο Nasdaq

Μεικτά πρόσημα κατέγραψαν οι αμερικανικές μετοχές την Τρίτη με την προσοχή των επενδυτών να είναι στραμμένη τόσο στην ανακοίνωση εταιρικών μεγεθών β' τριμήνου όσο και στα νέα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κυβέρνηση Τραμπ, προκειμένου να «περάσει» από τα νομοθετικά σώματα των ΗΠΑ τις αλλαγές στο σύστημα υγείας. 

Ο Dow Jones έκλεισε με απώλειες 0,25% στις 21.576 μονάδες, ο S&P 500 έκλεισε με άνοδο 0,06% στις 2.460 μονάδες και ο Nasdaq με κέρδη 0,47% στις 6.344 μονάδες, καταγράφοντας νέο ιστορικό υψηλό, χάρη στην πολύ καλή πορεία της Netflix, με κέρδη τα οποία ξεπερνούν το 10%, μετά την ανακοίνωση ότι οι συνδρομητές της έφθασαν στα 5,2 εκατ.

Παράλληλα δύο ρεπουμπλικάνοι γερουσιαστές ξεκαθάρισαν ότι δεν πρόκειται να ψηφίσουν το νομοσχέδιο για το σύστημα υγείας το οποίο προωθεί η κυβέρνηση Τραμπ, γεγονός που επαναφέρει στο προσκήνιο τον κίνδυνο πολιτικής αναταραχής στις ΗΠΑ.

Πτωτική κίνηση για το δολάριο το οποίο υποχώρησε 0,7% έναντι του ευρώ.Πηγή: http://www.protothema.gr/economy/article/698315/se-neo-istoriko-upsilo-o-nasdaq/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου