Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017

Υποδοχή... ήρωα για τον Ντάνο στη Σκιάθο -Χαμός στο θέατρο του νησιού [εικόνες & βίντεο] Πηγή: Υποδοχή... ήρωα για τον Ντάνο στη Σκιάθο -Χαμός στο θέατρο του νησιού [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr

ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ

Υποδοχή... ήρωα για τον Ντάνο στη Σκιάθο -Χαμός στο θέατρο του νησιού [εικόνες & βίντεο]
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος επέστρεψε στη Σκιάθο και αρκετός κόσμος συγκεντρώθηκε στο ανοικτό θέατρο Μπούρτζι για να τον υποδεχθεί.
Όταν εμφανίστηκε όλοι σηκώθηκαν για να τον δουν και άρχισαν να τον χειροκροτούν φωνάζοντας ρυθμικά το όνομά του. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ανέβηκε στη σκηνή μαζί με το τρόπαιο του Survivor. Πριν ξεκινήσει να μιλάει, παιδάκια του προσέφεραν λουλούδια και έβγαλαν φωτογραφίες μαζί του και έκαναν την χαρακτηριστική κίνηση που έκαναν οι παίκτες φωνάζοντας «Survivor».
Ο Ντάνος, στη συνέχεια, πήρε το μικρόφωνο για να μιλήσει στον κόσμο που βρισκόταν εκεί. Ωστόσο, ένα πρόβλημα ήχου δεν επέτρεψε σε όλους να ακούσουν όσα έλεγε
Ο κόσμος τον χειροκροτούσε και τραβούσε συνεχώς βίντεο και φωτογραφίες, φωνάζοντάς του συνθήματα για να σηκώσει το τρόπαιο του Survivor ξανά!
Σύμφωνα με το «astralive», ο Γιώργος Αγγελόπουλος ευχαρίστησε τον κόσμο που τον περίμενε και τον στήριζε όσο βρισκόταν στο παιχνίδι.
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα μείνει στο νησί μέχρι τη Δευτέρα για να δει την οικογένειά και τους φίλους του.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου