Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Hamilton – Το βλέμμα μου στον αγώνα της πατρίδας μου



Ο Lewis Hamilton λέει ότι βλέπει τον αγώνα της πατρίδας του, το Grand Prix της Μεγάλης Βρετανίας, ως «καθαρό χαρτί», αφού έχασε περαιτέρω έδαφος από τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Sebastian Vettel στην Αυστρία.
Ο Vettel έφτασε στο Red Bull Ring 14 βαθμούς μπροστά από τον Hamilton, έχοντας ξεφύγει από την περαιτέρω κύρωση νωρίτερα την εβδομάδα, αφού έπεσε πάνω στον αντίπαλό του υπό το αυτοκίνητο ασφαλείας στο Αζερμπαϊτζάν.
Οι πιθανότητες του Hamilton στο να μειώσει το πλεονέκτημα του Vettel ήταν πληγωμένες από μια μη προγραμματισμένη αλλαγή του κιβωτίου ταχυτήτων, με τη Mercedes να πέφτει από την τρίτη στην όγδοη θέση μετά τις κατατακτήριες.
Ο Vettel κατέλαβε τη δεύτερη θέση, ενώ ο Hamilton ανέβηκε στην τέταρτη θέση, που σημαίνει ότι ο οδηγός της Ferrari κατέχει ένα προβάδισμα 20 βαθμών καθώς η σεζόν πλησιάζει στο μεσαίο σημείο της.
Ερωτηθείς αν μπορεί να πάρει οποιοδήποτε χαμόγελο από την ανάκαμψη του, παρά το προβάδισμα του Vettel, ο Hamilton δήλωσε: «Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να κάνω, έτσι θα το κάνω και απλά να προχωρήσω.»
Ερωτώμενος αν δεν ήταν ο συνηθισμένος του εαυτός αυτό το Σαββατοκύριακο, δεδομένης της πρόσφατης διαμάχης, απάντησε: «Νομίζω ότι ήταν απλώς μια υπόθεση, νιώθω καλά, είναι προφανώς δύσκολο, έτσι τι άλλο μπορώ να πω;»
Ο Hamilton έχει ήδη στρέψει την προσοχή του στο να ανακάμψει το χαμένο έδαφος στο Grand Prix της πατρίδας του.
«Έχω περάσει μερικές χαμηλών τόνων ημέρες τώρα, θα περιμένω με ανυπομονησία να δω τον κόσμο της πατρίδας μου και ελπίζω ότι δεν θα πλησιάσουμε το Silverstone με κανένα πρόβλημα», συνέχισε να σχολιάζει.
«Ελπίζουμε να αρχίσουμε από ένα καθαρό χαρτί.»                                                                                                                                                                                                                     πηγή: http://f1fan.gr/?p=49370

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.