Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

«Game of Thrones VII»: Το 1ο επεισόδιο του 7ου κύκλου δωρεάν στο novaguide.gr!

Image result for «Game of Thrones VII»

Το καλοκαίρι μπορεί να είναι ήδη εδώ αλλά ο χειμώνας μόλις ήρθε …και θα μείνει, 
αποκλειστικά στη Nova. Για ακόμη μία φορά η Nova πρωτοπορεί και διαθέτει δωρεάν σε όλους τους θαυμαστές της επικής σειράς «Game of Thrones», το 1ο επεισόδιο του 7ου κύκλου στο novaguide.gr και στο novaguide app (App Store). (http://www.novaguide.gr/gameofthrones7)

Οι λάτρεις της σειράς φαινόμενο της HBO«Game of Thrones», από σήμερα Τρίτη 18 Ιουλίου και για 30 ημέρες θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να απολαύσουν το 1ο επεισόδιο της καλύτερης τηλεοπτικής σειράς όλων των εποχών αποκλειστικά στο novaguide.gr.

Ο 7ος πολυαναμενόμενος κύκλος της συναρπαστικής σειράς της HBO«Game of Thrones», κάνει πρεμιέρα με τον Τζον να διοργανώνει την άμυνα του Βορρά, την Σέρσι να προσπαθεί να φέρει ισορροπίες και τη Ντανέρις να επιστρέφει στο Γουέστερος. Ποια θα είναι η συνέχεια της πιο ανατρεπτικής σειράς όλων των εποχών; 

Μείνετε συντονισμένοι κάθε Κυριακή στις 04:00 μετά τα μεσάνυχτα, ταυτόχρονα με την Αμερική, και σε prime time προβολή κάθε Δευτέρα στις 22.00 στο Novacinema4HD. Ο νέος κύκλος θα είναι διαθέσιμος και μέσω των υπηρεσιών Nova On Demandκαι Nova GO (https://www.youtube.com/watch?v=UUs_L9o3_bI).


https://digitaltvinfo.gr/news/nova-news/item/20142-game-of-thrones-vii-to-1o-epeisodio-tou-7ou-kyklou-dorean-sto-novaguide-gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.