Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Απορρίφθηκε η αγωγή Καμμένου κατά Πετρουλάκη - Θεοδωράκης: Ράπισμα στην αλαζονεία της εξουσίας

Την απόρριψη της αγωγής του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, εναντίον του προέδρου του Ποταμιού Σταύρου Θεοδωράκη, του δημοσιογράφου και σκιτσογράφου Ανδρέα Πετρουλάκη και του protagon.gr., αποφάσισε το Πρωτοδικείο της Αθήνας.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης σχολίασε μέσω twitter: «Ηχηρό ράπισμα στην αμετροέπεια του κ. Καμμένου και την αλαζονεία της εξουσίας. Το Δικαστήριο απέρριψε στο σύνολό της την αγωγή Καμμένου κατά Πετρουλάκη, Protagon, Θεοδωράκη. Οι πολιτικές μάχες δίνονται στη Βουλή και τον Τύπο και όχι στα δικαστήρια».



Ο γνωστός σκιτσογράφος, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: «Eίναι μια ωραία ημέρα. Η αγωγή Καμμένου απορρίφθηκε στο σύνολό της».



Υπενθυμίζουμε ότι ο Πάνος Καμμένος ζητούσε αποζημίωση 2 εκατομμυρίων ευρώ για άρθρο του δημοσιογράφου, το 2015, στην ιστοσελίδα protagon με τίτλο «Πάνος Καμμένος. Έχουν αρχίσει να του μοιάζουν».

Ο κ. Καμμένος, με την αγωγή του, στρεφόταν και κατά του Σταύρου Θεοδωράκη ως ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας και κατά του Ανδρέα Πετρουλάκη. Αρχικά αξίωνε να του επιδικαστεί αποζημίωση ύψους 2 εκατ. ευρώ, ωστόσο κατά την έναρξη της συζήτησης σήμερα οι συνήγοροί του μείωσαν το ποσό αυτό στις 100 χιλιάδες ευρώ.



Πηγή: http://www.protothema.gr/politics/article/696568/kammenos/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.