Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Θεσσαλονίκη: Τσίπρας - Γιούνκερ βγάζουν τους διαδηλωτές στους δρόμους

Θεσσαλονίκη: Τσίπρας - Γιούνκερ βγάζουν τους διαδηλωτές στους δρόμους

Ανεπιθύμητος ο Γιούνκερ στην πόλη μας, διαμηνύουν οι διαδηλωτές - Φοιτητικές παρατάξεις  θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στη Νομική σχολή του Πανεπιστημίου

Τρεις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας είναι προγραμματισμένες σήμερα στη Θεσσαλονίκη με αφορμή την παρουσία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα στην πόλη για την Τριμερή Συνάντηση Ελλάδας - Σερβίας - Βουλγαρίας και την αναγόρευση του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ σε επίτιμο διδάκτορα της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ.

Ειδικότερα στις 17.30 φοιτητές του ΑΠΘ, από τις φοιτητικές παρατάξεις ΑΡΕΝ, ΑΡΔΙΝ , ΕΑΑΚ , ΣΣΠ θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στη Νομική σχολή του Πανεπιστημίου ενάντια στην αναγόρευση του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής  σε επίτιμο διδάκτορα.

Στις 18.30 μέλη τις Λαϊκής Ενότητας, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, της ΟΚΔΕ, μέλη συλλογικοτήτων και άλλων κομμάτων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στην πλατεία Λευκού Πύργου, με αφορμή την παρουσία του κ. Γιούνκερ στη Θεσσαλονίκη τονίζοντας πως είναι ανεπιθύμητος στην πόλη.

Την ίδια ώρα στο Κατσάνειο οπαδοί του Ηρακλή διοργανώνουν συγκέντρωση και στη συνέχεια μηχανοκίνητη πορεία στο κέντρο της πόλης, ζητώντας δικαίωση για την ομάδα τους, η οποία πριν από λίγες ημέρες υποβιβάστηκε.

Πηγή: Thestival.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.