Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2017

Πρεμιέρα για την Εθνική Ανδρών στην ΠάτραΣτην Πάτρα θα δώσει τα πρώτα της φιλικά τεστ η Εθνική Ανδρών με φόντο το EuroBasket, σε Διεθνές Τουρνουά που θα διεξαχθεί στο "Δημήτρης Τόφαλος" στις 7 και 8 Αυγούστου.

Από το "Δημήτρης Τόφαλος" της Πάτρας θα ξεκινήσει τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας η Εθνική Ανδρών, με φόντο την παρουσία της στο EuroBasket. Η ΕΟΚ ενημέρωσε για την παρουσία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στην αχαϊκή πρωτεύουσα στις 7 και 8 Αυγούστου, εκεί όπου θα βρίσκονται επίσης η Ρουμανία, η Ουκρανία και η Μεγάλη Βρετανία.
Το πρόγραμμα των αγώνων
Δευτέρα 7 Αυγούστου
(18:45) Μ. Βρετανία - Ουκρανία
(21:00) Ελλάδα - Ρουμανία
Τρίτη 8 Αυγούστου
(18:45) Ηττημένος Α - Ηττημένος Β
(21:00) Νικητής Α - Νικητής Β
Τα εισιτήρια
H γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ, ενώ θα υπάρχουν, επιπλέον και κάποια περιορισμένα εισιτήρια των 15 ευρώ (για τις ξύλινες κερκίδες εντός γηπέδου). Η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Παρασκευή 28 Ιουλίου και θα γίνεται από τα γραφεία της Ε.Σ.Κ.Α-Η (Γεροκωστοπούλου 42 - 3ος Όροφος,) 2610279019
Όποιες ομάδες επιθυμούν να πάρουν εισιτήρια για μεταπώληση μπορούν να αγοράσουν από τα γραφεία της ΕΣΚΑ-Η. Τα παιδιά μέχρι 10 ετών που θα συνοδεύονται από ενήλικο έχουν ελεύθερη είσοδο.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΚΑ-Η σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, θα παραχωρήσει σε όλα τα σωματεία μέλη της από δύο εισιτήρια τα οποία και μπορούν να προμηθευτούν από τα γραφεία της Ένωσης μέχρι την Παρασκευή 4-8-2017.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου