Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Μας… κούφανε ο Τζέρεμι Λιν – Έκανε τη δήλωση της χρονιάς

Λιν

Μπορεί οι Μπρούκλιν Νετς να ήταν η χειρότερη ομάδα στο NBA την περσινή σεζόν, όμως ο Τζέρεμι Λιν είναι (κάτι παραπάνω από) αισιόδοξος
Οι Νεοϋορκέζοι, οι οποίοι είχαν ρεκόρ 20 νικών και 62 ηττών στην περσινή regular season, απέκτησαν τον Ντ’Αντζελο Ράσελ και τον Τιμοφέι Μοζγκόφ από τους Λος Άντζελες Λέικερς, παραχωρώντας τους τον Μπρουκ Λόπεζ. Ακόμη, πρόσθεσαν στο δυναμικό τους και τον ΝτεΜαρ Κάρολ από τους Τορόντο Ράπτορς.
«Θα μπούμε στα πλέι-οφ. Δεν με νοιάζει ό,τι και να λένε οι άλλοι», υποστήριξε ο Λιν με video post του στο Instagram και γέλασαν μέχρι… και οι πέτρες.
Επίσης, αναφέρθηκε και στην επικείμενη συνεργασία του με τον Ράσελ. Μια συνεργασία για την οποία δεν μοιάζει να ανυπομονεί
«Εγώ θα είμαι στον άσο και αυτός θα είναι… Βασικά δεν ξέρω να σας πω που θα παίξει για να είμαι ειλικρινής. Νομίζω πως θα ξεκινάει από τη θέση 2. Όμως όταν κάποιος από τους δυο μας είναι εκτός παρκέ, τότε ο άλλος θα παίρνει τη μπάλα στα χέρια του. Θα είναι ένας combo guard σαν εμένα και τον Κέμπα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Λιν.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.