Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

Παναθηναϊκός: “Όχι” από Σίνγκλετον στην πρόταση επέκτασης



Ο Κρις Σίνγκλετον απάντησε αρνητικά στην μεγάλη πρόταση ανανέωσης που κατέθεσε ο Παναθηναϊκός Superfoods! Ποιοι είναι οι λόγοι για το “όχι” του Αμερικανού.

Του Κώστα Γιαταγάνα/info@eurohoops.net
Οι “πράσινοι” κατέθεσαν μια πολύ γενναιόδωρη πρόταση επέκτασης συμβολαίου στον Σίνγκλετον ώστε να τον “δέσουν” στο ΟΑΚΑ πέραν της σεζόν 2017/2018 και να τον αποτρέψουν από το να κάνει το… άλμα στο ΝΒΑ αυτό το καλοκαίρι, δίνοντας 3,3 εκατ. στον παίκτη για να επεκταθεί το συμβόλαιο ως το 2020, ωστόσο αυτός απάντησε αρνητικά.
O Αμερικανός φόργουορντ δεν αποδέχθηκε την πρόταση, καθώς όπως μετέφερε στους “πράσινους” θεωρεί πως το επόμενο καλοκαίρι, εφόσον δεν αποχωρήσει ως τις 20/7 για το ΝΒΑ, που θα είναι ελεύθερος, θα μπορεί να πιάσει ακόμα μεγαλύτερες απολαβές, ενώ ένα μεγάλο “αγκάθι” γι’ αυτόν είναι τα capital control που ισχύουν στην Ελλάδα.
Ετσι, παρότι η πρόταση θεωρείται πολύ ελκυστική από την πλευρά του δεν ήθελε να δεσμευτεί για μεγαλύτερο διάστημα από τη μία σεζόν που αντιστοιχεί στο συμβόλαιο που έχει με την ομάδα.
Πλέον, τα δύο 24ωρα που μεσολαβούν ως τις 20 Ιουλίου, όπου λήγει η διορία για το ΝΒΑ, θα κρίνουν την παραμονή ή μη του παίκτη στο ΟΑΚΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.