Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Μελίνα και Αχιλλέας ξανά μαζί… με «Κόκκινο Νυφικό»!



Επί τέσσερα συνεχή χρόνια ο Ανδρέας Γεωργίου και η Ελένη Βαΐτσου εισβάλλουν καθημερινά στα σπίτια εκατομμυρίων τηλεθεατών. Το πρωταγωνιστικό ζευγάρι του «Μπρούσκο», ο Αχιλλέας και η Μελίνα, έγιναν οι αγαπημένοι του τηλεοπτικού κοινού. Η σχέση τους ένας ύμνος στην αγάπη και στον έρωτα που συγκίνησε και που πάνω σ’ αυτή στηρίχτηκε ουσιαστικά το «Μπρούσκο». Η Μελίνα λοιπόν και ο Αχιλλέας δεν θα σταματήσουν να είναι μαζί ούτε μετά το τέλος του «Μπρούσκο», λόγω της αγάπης του κόσμου… 



Ο Ανδρέας Γεωργίου και η Ελένη Βαΐτσου είναι δύο από τα πρόσωπα που κατάφεραν να ξεχωρίσουν και να αγαπηθούν από το κόσμο ως «Αχιλλέας» και «Μελίνα» και να γράψουν τη δική τους… ιστορία. Η αγάπη του κόσμου ήταν και είναι τόσο έντονη που την εκφράζει με κάθε τρόπο, είτε μέσω των φαν κλαμπ που έχουν δημιουργηθεί για το «Μπρούσκο» είτε μέσω των προσωπικών λογαριασμών που διαθέτουν οι δύο ηθοποιοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μερικά από τα σχόλια που διαβάζει κανείς αρκετά συχνά είναι «πόσο τέλειο ζευγάρι είστε», «μακάρι να μην τελειώσει ποτέ η σειρά!», «σας θέλουμε μαζί!» κ.ά.
Απ’ ό,τι αποδεικνύεται αυτά τα τέσσερα χρόνια δεν υπήρξε μεθυστικό μόνο το «Μπρούσκο» αλλά και η χημεία των δύο πρωταγωνιστών που αποφάσισαν να μη χαλάσουν χατίρι των φανατικών θαυμαστών που τους ακολουθούν. Αυτά φαίνεται να τα έλαβε σοβαρά υπόψη ο σκηνοθέτης και ένας εκ των παραγωγών, Ανδρέας Γεωργίου, και η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου, οι οποίοι αναζητούσαν τρόπους για το πώς θα μπορούσε να συνεχιστεί η συνεργασία τους με τη νεαρή ηθοποιό. Την περίοδο, λοιπόν, που κυκλοφορούσαν πολλά δημοσιεύματα και φήμες κάνοντας λόγο για… κόντρα μεταξύ του Ανδρέα Γεωργίου και της Ελένης Βαΐτσου, αποδείχτηκε ότι όλα αυτά δεν είχαν καμία βάση αλήθειας. Και αυτό γιατί την ίδια περίοδο το αγαπημένο τηλεοπτικό ζευγάρι ανανέωνε τη συνεργασία του για του… χρόνου.

Ο «Αχιλλέας» και η «Μελίνα» ή κατά κόσμον Ανδρέας και Ελένη πρόκειται να ενώσουν γι’ άλλη μια φορά τις δυνάμεις τους και ειδικότερα στη νέα εβδομαδιαία μαύρη κωμωδία του ALPHA «Κόκκινο νυφικό». Μόνο που θα κρατήσουν διαφορετικούς «ρόλους» απ’ ό,τι τους είχαμε συνηθίσει… Τι εννοούμε; Μέχρι αυτή τη στιγμή, ο πρώτος έχει αποφασίσει να μην είναι μπροστά από το γυαλί και να παίζει, αλλά να κάνει μόνο σκηνοθεσία της καθημερινής δραματικής σειράς «Τατουάζ» μαζί με τον Στάμο Τσάμη και τον Κώστα Αναγνωστόπουλο αλλά και της εβδομαδιαίας μαύρης κωμωδίας. Όπως μαθαίνουμε, ο ίδιος θα περάσει πάλι μπροστά από τις κάμερες με το κινηματογραφικό του ντεμπούτο, που δεν αποκλείεται να είναι οι «8 λέξεις». Μια κοινωνική σειρά που είχε ετοιμάσει και στην οποία έκανε ένα χορευτή. Από την άλλη πλευρά, η Ελένη Βαΐτσου θα ενταχθεί στο πρωταγωνιστικό καστ του «Κόκκινου νυφικού» από το δεύτερο επεισόδιο κάνοντας τη βοηθό ενός shu chef. Ο χαρακτήρας είναι γραμμένος πάνω της κι αναμένεται να δούμε ένα άλλο «πρόσωπό» της, ενώ ο ρόλος της λύνει και δένει στις ιστορίες των υπόλοιπων ηρώων. Οι δύο πλευρές περιμένουν με ανυπομονησία για τη νέα συνεργασία τους, το ίδιο όμως συμβαίνει και με το τηλεοπτικό κοινό που τους ακολουθεί τα τέσσερα τελευταία χρόνια!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.