Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Αναστασία Παντούση: «Στο «Σαν οικογένεια» είχαμε πολλές δυσκολίες οι οποίες…»

Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο
Την Αναστασία Παντούση τη γνωρίσαμε για πρώτη φορά μέσα από την καθημερινή κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Οι συμμαθητές», αλλά στη συνέχεια προέκυψε στη ζωή της η καθημερινή κοινωνική σειρά του ALPHA «Σαν οικογένεια», υποδυόμενη τη Μαρίνα. Η ίδια μιλά κατ’ αποκλειστικότητα στο TV24 και αποκαλύπτει αν θα εξομολογηθεί τα πραγματικά συναισθήματά της στον Γιάννη αλλά και τι «κρύβει» η επιστροφή της Σοφίας στους «Συμμαθητές». Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω…
Ήταν εύκολη η συνεργασία; Όλο αυτό το διάστημα που η σειρά δεν προβαλλόταν μάθαινα ότι υπήρχαν κάποια προβλήματα τόσο οικονομικά όσο και τεχνικά.
«Η αλήθεια είναι ότι είχαμε πολλές δυσκολίες οι οποίες μας κούρασαν πολύ ψυχολογικά. Παρ’ όλα αυτά, είχαμε ανθρώπους που μας στάθηκαν και μας βοήθησαν, όπως ο διευθυντής του ALPHA Κύπρου κ. Πέτρου που μέχρι τελευταία στιγμή ήταν δίπλα μας. Από εκεί και πέρα η ιστορία μας άρεσε πολύ, αφήσαμε πίσω τις δυσκολίες και εστιάσαμε περισσότερο στη δουλειά μας για να μην αφήσουμε να μας χαντακώσει όλο αυτό το μπέρδεμα που είχε γίνει. Υπάρχει μια γλυκιά πίκρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.