Σάββατο 22 Ιουλίου 2017

Ζήτησε να φύγει με ανταλλαγή από τους Καβς ο Κάιρι Ίρβινγκ – Αιτία η παρουσία του ΛεΜπρόν

Κάιρι Ίρβινγκ
Σύμφωνα με δημοσίευμα του ESPN που υπογράφει ο Μπράιαν Γουίντχορστ, ο Κάιρι Ίρβινγκ ζήτησε από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς να αποχωρήσει με ανταλλαγή το φετινό καλοκαίρι!
Η «βόμβα»… έσκασε! Λίγες ημέρες πριν, ο 25χρονος πόιντ γκαρντ είχε χαρακτηρίσει «περίεργο» το κλίμα στην ομάδα του Οχάιο το φετινό καλοκαίρι, ωστόσο λίγοι περίμεναν ότι θα έφτανε στο σημείο να αιτηθεί επισήμως την αποχώρηση του από τους Καβς.
«Ο Ίρβινγκ ζήτησε από τη διοίκηση των Καβαλίερς να τον ανταλλάξουν σε συνάντηση που έλαβε χώρα την περασμένη εβδομάδα», έγραψε ο ρεπόρτερ του γνωστού αμερικανικού δικτύου, με τον ατζέντη του παίκτη, Τζεφ Γουέτσλερ, να αναφέρει μιλώντας στον Άντριαν Βοϊναρόφσκι: «Ο Κάιρι κι εγώ είχαμε ένα meeting με τη διοίκηση της ομάδας όπου συζητήθηκαν πολλά διαφορετικά σενάρια σχετικά με το μέλλον του στην ομάδα. Οι συζητήσεις αυτές θα μείνουν μεταξύ μας».
Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, στο ραντεβού που συμμετείχε και ο ιδιοκτήτης των Καβαλίερς, Νταν Γκίλμπερτ, ο Ίρβινγκ εξέφρασε την επιθυμία να αγωνιστεί σε μια ομάδα στην οποία θα είναι εκείνος το κεντρικό πρόσωπο, ξεκαθαρίζοντας ούτε λίγο ούτε πολύ ότι θέλει να απαλλαγεί από την παρουσία του ΛεΜπρόν Τζέιμς…

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.